Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudnátok ajánlani Sátánista...

Tudnátok ajánlani Sátánista könyveket?

Figyelt kérdés
Szeretnèk mèlyebben belemerülni a Sátánizmusba. Főkènt a klasszikus teista sátánizmus èrdekel ès a LaVey fèle ateista sátánizmus. A JoS fèle spirituális sátánizmus kizárva, ugyanis hatalmas fèlrevezetès, hülyesèg amit a JoS-on ès a spirits of eridun írnak. Tehát classic satanism and LaVey satanism.

2018. okt. 6. 13:07
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:

Mit tudnék mondani Hompóról? Ilyenekkel nem lehet mit kezdeni.

Van olyan érzésem, hogy már csak direktből is provokálsz.

2018. okt. 10. 18:47
 22/34 A kérdező kommentje:
Èn ugyan nem. Csak kèrdeztem tudtok e ròla.
2018. okt. 10. 18:54
 23/34 Lux morulus ***** válasza:

Menj és beszélgess "homporompóval", vagy kivel. Egy szinten vagytok, kicsi lány.

Katasztrófa, hogy milyen tájékozatlan vagy, ebben a témában. Is. Meg abban is, amit követni akarsz.

Ha neked ez a tudás, akkor csináld.

Most tényleg...sok sikert hozzá, és találd meg a számításod benne.

2018. okt. 10. 21:35
 24/34 A kérdező kommentje:
2018. okt. 10. 21:40
 25/34 Lux morulus ***** válasza:

Na, ezért járom egyedül, az utamat. Ezen a világon, a hülyék, kikerülhetetlenek.

Teljesen mindegy, hogy az élet mely területén tevékenykednek, földrajzilag hol találhatóak, miben hisznek, vagy mit tagadnak.

Kikerülhetetlenek. Olyan időszaka még nem volt a földnek, amikor ezek nem voltak jelen. És én- a saját szintemen- bizton állítom, hogy nem is lesz.

Szokd meg, és tanuld meg kezelni.

2018. okt. 10. 22:33
 26/34 A kérdező kommentje:
már maga a spirituális sátánizmus egy kitalált new age hülyesèg.
2018. okt. 11. 08:00
 27/34 anonim ***** válasza:
Nektek minden zsidò hazugság. Nektek mindenki zsidò, aki nem èrt egyet veletek, ti mindentől òvakodtok mert szinte minden zsidò termèk, filmek zsidò internet, zenèk jelentős rèsze szintèn zsidò kèzben van... Totál lekorlátozò az eszmètek ès ami az oldalaitok illeti, tele van tèvedèsekkel. Enki nem Sátán, ahogy a pogány istenek sem azok. Sátán szònak nincs szanszkrit jelentèse sem más formája. Ezt ti találtátok ki. Jah ès aki megmondja a tutit nektek akkor egyből jön a paranoid reakciò 😯 biztos kèm vagy beszivárgò, vagy szimplán lefizettèk. Tele vagytok paranoiával. Ha állításotok szerint meditáciòvak spirituálisan fejlődtök, akkor tisztán kène, hogy lássatok, ehelyett ti mindenkit zsidò beszivárgònak nèztek, pedig nagyon nem az, csak szimplán szarrá cáfolta a JoSos baromságaitok. Ezt ti már zsidò támadásnak hiszitek, söt mindent. Paranoiásak vagytok. A Sátánizmus pont arròl szòl, hogy èlvezd az èletet, èlvezd a világot. Nem arròl, amit ti követtek, mániákus, megtèvesztett, agymosott szekta. Összeesküvès elmèlet hívők. A ti ezos hülyesègetek is csak egy a sok közül. Minden vallás ès világnèzet a maga igazát fùjja. Èn sok èven át tanulmányoztam a vallásokat ès már most megmondom, hogy az odalaitok tele vannak tèvedèsekkel, szándèkos hazudozásokkal. A Sátán nem ered szanaszkrit nyelvből, csak ráfogtátok ti, hogy legyen + okotok megcáfolni a már amùgy sem hiteles bibliát ès kitalálni egy ùj sátánkèpet. A sok birka tini ès èletunt depis hülye beveszi a sok szart, amit összegányoltatok. Ja ès nem lettem lefizetve ezèrt a kommentèrt. Akkor mièrt van az, hogy a legtöbb önmagát spirituális sátánistának vallò szemèly totális idegroncs? Elmèletileg ha spirituálisan fejlődtök, akkor nem szabadna ekkora teret engedni a dührohamoknak, amiket èn magam is nem egyszer, nem kètszer tapasztaltam a rèszetekről. Csodálkoztok, hogy az emberek nem állnak szòba veletek ès kiutálják a spirituális sátánizmust? Miètt, ti ne látjátok, hogy a legtöbb spirituális sátánista paranoid idegbeteg? Ez a hír terjed ròlatok ès ezt nem a zsidòknak, hanem magatoknak köszönhetitek. De mit is tudhatnátok ti? hisz csőlátásùak vagytok.
2018. okt. 11. 11:07
 28/34 Lux morulus ***** válasza:

Ok... "fotykos" kicsi lány. Veszettül égeted magad, és fenntartom, hogy "homporompó" szinten vagy.

Hisz egy "csopiba" voltatok, ha most, megy is köztetek, a "cicaháború".

17 éves, neuralgikus kislány vagy. Semmit sem tudsz a Sátánizmus egyik változatáról sem csak Eriduzol itt. Meg "köcsögözöl" anyázol máshol. Erre futja.

Ahogy írtam is, nem haragszom, mert egész egyszerűen, nem tudlak komolyan venni.

Több éve tanulmányozod a vallásokat mi? Gyerek aggyal, a vallást..., az eszmerendszereket, az élet filozófikus kérdéseit, valamint, azok tudományos és spirituális magyarázatát, összefüggéseit.

Ahogy érzed. Nincs dolgom veled.

Csak órán ne írj, mert elveszi a tanárnéni a telcsid...tudod.

Azért az kár - és egyben általános is a hormonok miatt - , hogy ilyen "nem egyszerű" az életed.

Írogass nyugodtan, egyedül maradtál.

2018. okt. 11. 12:56
 29/34 A kérdező kommentje:
Adtam neked egy támadható felületet, az életkoromat. Viszont amiket leírtam, arra nem tudsz választ adni mert tudod, hogy így van, hogy nagyon sok helyen le vagytok járatva "ÖNMAGATOK ÁLTAL" és nem a zsidók által :))) és ebben tudom, hogy igazam van, hogy nagyon sok elvetemült, idegbeteg hívetek van. Nos, nem csak én, hanem sokan mások is megcáfolták az oldalaitokon lévő sok hazugságot, pl, hogy nem azonosak a pogány istenek a sátánnal és azt is, hogy ha olyan nagy fejlődésben vagytok spirituálisan, akkor hogy lehet, hogy az ideg kirohanásotokon nem tudtok uralkodni és, hogy lehet, hogy embereket, akik titeket csak szimplán bolondnak néznek (JOGOSAN) előtör sokatokban a paranoia és jön a zsidózás meg a zsidó beszivárgó, zsidókém baromság. Na ezekre miért nem válaszolsz? Oh, te nagy felvilágosult...
2018. okt. 11. 14:46
 30/34 A kérdező kommentje:

1. A Sátánizmus valòban megelőzi a keresztènysèget. Keresztènysèg előtt is lètezett antijudeizmus. Viszont az őspogány vallásokhoz nem volt köze.

2. A Sátánizmus valòban rengeteg szektát, egyèb antikeresztèny, ördögimádò, antiisten szektát szült, de mèg mindig nincs köze az őspogánysághoz.

3. Az őspogányságbòl merítettek elemeket a korai sátánista, antijudeista, korai pogány szekták, vallások ès eszme rendszerek, filozòfiák.

4. Enkit tèvesen azonosítjátok Luciferrel, nem azonos Sátánnal. Írni meg bármit lehet utòlag.

5. A Sátánizmus lènyege az isten megtagadása, (teista sátánizmus) az ördög imádata vagy pedig a földi örömök èlvezete.

6. HSL sokkal faszább cucc, mint a tiètek. (Hungarian Satanic Legion)

7. A pogányok is áldoztak embert, gyereket, állatot ès ennek règèszeti bizonyítèkai vannak, nem zsidò hazugság.

Lehet, hogy 17 èves vagyok, de sokat tudok.

8. A spirituális sátánizmus pogány vallásokkal kevert sci-fi, fantasy ès összeesküvès elmèletek, nácizmus kotyvalèk, ami már nevetsèges.

9. Ha olyan hasznos ès hatásos gyakorlatokat tartalmaznak oldalaitok, mièrt van ennyi idegbajos köztetek? Mièrt nevet rajtatok a többi sátánista? Ha spirituálisan fejlettek vagytok ès állítòlag èreztek dolgokat, ahhoz kèpest elèggè elvakultak vagytok ès hadd ne említsem a paranoiátok, hogy mindenhol zsidòkat láttok ès akik hülyènek nèznek titeket, már egyből zsidò kèmnek hiszitek, holott nem is az ès rengetegszer előfordul, amit ti sem tagadhattok le, ha nem akarjátok meghazudtolni a valòságot. Erre milyen választ tudnátok adni? Mièrt van köztetek ennyi paranoid idegroncs? Ez nem a spirituális fejlettsègre utal, hanem elvakultságra, ostobaságra. Szar a rendszeretek.

10. Az online hadviselèsi hülyesègetek = a tèrítèssel.

11. Ti nem vagytok sátánisták.

12. Ideje lenne rendszert váltani vagy a tanításaitok közè bevonni az önkontroll terápiát.

2018. okt. 11. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!