Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudnátok ajánlani Sátánista...

Tudnátok ajánlani Sátánista könyveket?

Figyelt kérdés
Szeretnèk mèlyebben belemerülni a Sátánizmusba. Főkènt a klasszikus teista sátánizmus èrdekel ès a LaVey fèle ateista sátánizmus. A JoS fèle spirituális sátánizmus kizárva, ugyanis hatalmas fèlrevezetès, hülyesèg amit a JoS-on ès a spirits of eridun írnak. Tehát classic satanism and LaVey satanism.

2018. okt. 6. 13:07
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Nem beszèlek spirituális sátánistákkal. Agyolilag halottak. Nekik mindenki zsidò, akik nem èrtenek egyet velük. Hatalmas fèlrevezetès. Pogány isteneket összemossák Sátánnal. JoS-os baromság. Ja èa ha fürdesz ne használj se szappant, se tusfürdőt xD a zsidòk mèrgeznek. 😂😂😂😂😂😂 nagyok hülyèk.
2018. okt. 9. 22:25
 12/34 Lux morulus ***** válasza:

Az atitűdök szerint működő, emberi elmerogyantság tipikus példáját tártad elénk. Köszönjük.

Még a magad által követni kívánt eszmerendszerről, sem tudsz semmit.

Példa rá, a felhozott álinformációd.

EgY szerencsétlen pózőr vagy, semmi több.

2018. okt. 10. 05:49
 13/34 A kérdező kommentje:
Te csak tudod. JoSos 😀 règòta kutatom. De te csak egy eridus agymosot vagy.
2018. okt. 10. 06:25
 14/34 Lux morulus ***** válasza:

Aha ja.

Na szevasz. El fogja venni a "telcsikédet" a tanárnéni, ha órán nyomogatod.

Nem gyík vagy, hanem kis gyík.

2018. okt. 10. 08:23
 15/34 A kérdező kommentje:
Neked meg további szèp agymosást, JoS-os.Reptilián hívő. Hogy lehet ilyen sok baromságot elhinni, hogy egy idegen faj, a "reptiliánok" irányítják a világot. Amikor elolvastam azt a sok baromságot az eridun, nem hittem el, hogy lehet ilyen mesèt kitalálni ès mèg el is hiszitek. Vicc az egèsz. Akkor te sem használsz szappant igat-e? Mert mèrgezik a reptiliánok a dzsentileket. 😂 Tiszta sci-fi. Jòl kitaláltátok ez tèny, de szomorù, hogy el is hiszitek. Meg online hadviselès? Ahol megjelentek ezzel a tèrítő baromsággal, ott ùgy leègetitek magatokat, amikor belèptek csoportokba tèríteni, mint a keresztènyek, közbe rajtatok röhög a fèl csoport titeket meg elkap a dühroham ès elkezdtek mindenkit zsidòzni. Tiszta szègyen.
2018. okt. 10. 14:12
 16/34 anonim válasza:

Kérdező.

Inkább rád illik az ítélkező jelző. Gyerekes módon nyavalyogsz, ha egy ss hozzád merészel szólni, mert azok a csúnya rossz JoSos/Eridus humanoidok zsidóznak, és véleményed szerint fröcsögve törnek ki rohamokban, ha valaki nem ért velük egyet. Ki itt az általánosító? Valamint egy jóravaló, normális sátánista senkit sem térítget, ez felettébb undorító mutatvány.

- egy spirituális sátánista

2018. okt. 10. 14:37
 17/34 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy eddig szinte csak negatív tapasztalataim vannak az ss-ekkel. Biztos van köztetek is normális. Bár az általánosítás nem tőletek sem áll távol (tisztelet a kivètel) de amit csoportokba műveltek, amiket nem 1x tapasztaltam, na az durva ès egyben = az erőszakos tèrítèssel. Jò, lehet nem mindegyik ilyen, biztosra veszem, hogy köztetek is van normális. De nekem nincsenek jò tapasztalataim veletek kapcs. Meg a sok baromság az oldalakon... Ja ès Tímea Wilheim aki egyben Szèp Tivadar, Fehèr Viktòria, Veronika Hompo egyszemèlyben. Van vagy 100 profilja. Ismerős? Azt mondjátok mi ègetünk le titeket, pedig hidd el, nem kellünk mi ahhoz. Az idegbeteg híveiteket hibáztassátok elsősorban, mert ők adnak rá okot. Mi csak annyit mondunk, hogy elgurult a gyògyszeretek. (Tisztelet a kivètel) Mond valamit az a nèv, hogy Veronika Hompo? Vagy a fentebb felsorolt nevek egyike. Ő èget rongyossá titeket. Egyèbkènt a ti nèzeteitek is csak egy a sok közül. Èn szeretem a sci-fit, de ilyen vèrkomolyan venni ezt az egèszet, hogy is fogalmazzak? Kicsit mulatságos. Hompora meg figyeljetek oda. Jah ajánlom üsd be a nevèt googleba: Veronika Hompo. Lehet Miss Lawilett is ő ès akivel előtted vitatkoztam. Èrdekes az is, hogy mind hallgattok Homporol. Tudom, cinkes. Annyiban van talán igazad, hogy tùl általánosítò voltam. De nekem a Hompo fèlèk miatt ez jött le. Èn beismerem a hibáim, szal külön bocs, ha tùl általánosítò voltam. De remèlem megèrted, hogy amiket láttam csoportokba, nekem ez jött le. Meg a JoS is tele van mocskolòdásokkal. Rengetegen kerülik ès kinevetik az ss-eket. Gondolom èrted ennek okát. Nem, nem miattunk. Mint mondottam a Hompo fèle idegbetegek miatt. Legyen ùgy, hogy nem vagytok mind olyanok. Azt gondolom többfèle sátánista nèzet megfèr egymás mellett.
2018. okt. 10. 16:11
 18/34 Lux morulus ***** válasza:

Óóó...a francba,már értem. Ezt jól benéztem.

Te vagy ez a sérült/sértett lelkű kisfiú aki ezt is kiírta.

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..

Bocs. Nem szóltam. Nem vettem

észre, csak most.

2018. okt. 10. 17:00
 19/34 A kérdező kommentje:
Na ès homporòl info? 😀 arra mikor kapok választ.
2018. okt. 10. 17:09
 20/34 A kérdező kommentje:
17 èves lány lètemre többet tudok az okkultròl mint ti. Nagyon sok hülyesègben hisztek.
2018. okt. 10. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!