Milyen ismert sátánista emberek vannak? Vagy sátánista szervezetek, egyéb. Titokban kell ezeknek működniük, vagy hagyják nyíltan?
angliában van pár hülye aki nyíltan vállalja.
Náluk sokkal elfogadotabb az elfajottság.
El vagy tévedve!
Többségüknek pont az a lényege hogy titokban működnek.
Ez a taktikájuk.
Elfajzottság, és taktika. Ez igen.
Egyébként tudtok bármit is a Sátánizmusról, vagy csak köpköditek itt a kőkeresztény baromságot?
Hát szerintem ezek az emberek értelmesebbek az átlagnál.
Mármint nem a "divat sátánisták" hanem az igazi hívők, akikből kevés van a világon pl.: MLO (Misanthropic Luciferian Order)
Én tisztelem ezt a vallást.
Válasz a kérdésre: vannak ilyen ismert emberek, a zeneiparban kell keresni őket, a Black Metal műfaj környékén
Sethlans Teitan a Dissection korábbi és a Watain tagja, Johan "Shamaatae" Lahger az Arckanum zenekar alapítója és persze Jon Nödtveidt, a Dissection zenekar alapítója és frontembere, aki 2006-ban végzett magával. Ezen kívül még a Watain zenekar énekesét tudnám mondani, bár ő nem tudom mennyire valódi hívő, de egy egész albumuk szól erről (Erik Danielsson).
Shamaatae több könyvet is írt erről a vallásról és a zenei munkássága is nagyrészt erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!