Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek sokat kell még...

BlackAngelDust kérdése:

Szerintetek sokat kell még várnom?!

Figyelt kérdés
Egy szerelmi kötést csináltattam,a kötés sikeres lett,mivel magamon tapasztalom(érzem)a kötés erejét.A kérdésem az lenne hogy mennyit kell még a 3.dik fázisra várnom amikor már megkapom a megkötött személyt?Csak azok válaszát várom,akik csináltattak kötést,a nem létezik és társaira nem vagyok kíváncsi,aki nem hisz ebben,az jobb ha nem is ír,mert felesleges.Minden választ ami ehhez a kérdésemmel kapcsolatos,arra zöld pont jár :-)

2018. szept. 6. 20:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%

A szerelmi kötés egy hatalmas hiba. Ugyanis, ha megromlik a kapcsolat, akkor nem tudtok neki véget vetni, viszont, mivel nem passzoltok össze, valahogy mégis vége lesz, de nem túl szép módon.

Gratulálok hozzá, hogy ennyire analfabéta vagy, hogy csak hókusz-pókusszal tudsz magadnak férfi “szerezni”... 🙄

2018. szept. 6. 22:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
*téged
2018. szept. 6. 22:27
 13/20 A kérdező kommentje:
#10 Nyugi,már kapom ezért a büntetést :)
2018. szept. 6. 22:30
 14/20 A kérdező kommentje:
#11 Ezért lennék analfabéta? Ugyan már😂
2018. szept. 6. 22:34
 15/20 D-Mano ***** válasza:
67%

Képzelj el egy igénytelen, bűzlő, mosdatlan, goromba, bunkó, ostoba embert.

Elképzelted?

Jól van.

Akkor most képzeld el, hogy szerelmi kötést rak rád.

Elképzelted?

Jól van.

Hogy tetszik ez a helyzet, kedves kérdező??

Eszedbe jutott egyáltalán a nagy szerelmi kötözősdi közben, hogy egy másik ember szabad akaratába és szabad érzelmeibe piszkálsz bele??

2018. szept. 6. 23:18
 16/20 anonim ***** válasza:
34%

Melyik barlangból szabadultál el?

Azt mondod nem vallott neked szerelmet de elmondta hogy mit érez... Hmm.Vagy hazudsz vagy csak barát vagy számára és gondoltad ha már te olyan nagyon szomorú vagy, akkor tetézed egy jó nagy adag baromsággal.Gratulálok!

2018. szept. 6. 23:41
 17/20 anonim ***** válasza:
88%

Szia !

Bárcsak mondhatnám neked,hogy bármilyen formában is működik a dolog. Szerintem tőlem gyakrabban nem hinném,h próbálkoztak mások ezzel a környéken. Sokéves kapcsolatom próbáltam ilyenekkel(és mással is) "visszacsinálni", szakítás után. Végül is semmi,de semmi nem jött össze belőle, amire meg azt hittem, az csupán pszichológia,nem több.

Ma már tudományosan bizonyított tény(persze az USA-ban),hogy a hit az emberek fejében egy bizonyos agyterületet erős elektromágneses impulzusokkal ingerelve gombnyomásra ki-be kapcsolgatható. Persze a kísérleti alanyok váltig állítják,hogy ők maguk saját akaratukból cselekedtek úgy ahogy(jobb vagy bal karját kellet fölemelnie többször különféle sorozatban)Amikor a kísérleti alanyoknak azt mondták,h most emeljék föl a jobb karjukat,de közben meg olyan impulzust küldtek,hogy a bal kart-emel,és természetesen mindenki a bal karját emelte meg.(nahát vajon miért is?) és utána megkérdezték az alanyokat,hogy miért a bal karjukat emelték meg, mindenki kivétel nélkül azt válaszolta,hogy azért mert ő úgy gondolta,hogy inkább a bal karját emeli meg annak ellenére,hogy azt hallotta ,hogy jobb kar emel. A lényeg,hogy a kísérleti alanyok közül mindenki kivétel nélkül meg volt győződve róla,hogy saját akaratából cselekedett,és váltig állították,hogy márpedig ők "úgy gondolták",hogy a másikat emelik meg. Ezzel tudományosan bebizonyították,hogy szabad akarat NEM LÉTEZIK, és Nóbel-díjat fognak érte kapni.......

2018. szept. 7. 12:02
 18/20 anonim ***** válasza:

Figyelj, lehet, hogy hat, de nem biztos, hogy abban hosszú távon örömödet fogod lelni.

Olvasd el ezt:

[link]

2018. szept. 7. 12:03
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Még előttem szóló kommentelőnek sincs fogalma e dolgok működéséről, aki kb ezerszer mélyebben érti, mint te kérdező. Nagyon sajnállak. Sok egységet utadon haza.
2018. szept. 7. 16:21
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
szia. én foglalkozok szerelmikötéssel, a kapcsolatotoktól függ h mikor fog teljes egészében hatni a férfin / nőn. ha pl harag volt köztetek több időt fog igénybe venni.
2018. szept. 14. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!