Szerintetek sokat kell még várnom?!
Ha magadon tapasztalod a kötés "erejét" az annyit tesz, hogy az akire rakattad, az már megtörte, és nálad van, amit rá akartál rakatni:)
De ha továbbra is akarsz próbálkozni, csak tedd. Magadat annyiszor megkötheted ahányszor csak akarod:D
Magadon tapasztalod annak a kötésnek erejét, amivel mást akartál magadhoz láncolni?
Az illető megérezte tetted - és lévén nagyobb mágus, mint te, retúrt csinált belőle.
(Arra gondolni sem merek, hogy visszafelé mondtad a varázsigéket.)
*Mivel tudom,hogy ő is azt érzi,amit én
Ez akkora fokú elbizakodottság, hogy olyan pofára esésed lesz, mint még nem volt.
Miből gondolod hogy azt érzi amit te? mondta neked?:D oda ment hozzád, és szerelmet vallott neked?:D mert ha nem akkor te képzelődsz. és a kötés egyes egyedül rád hatott.
7*Onnan tudom,hogy ő maga mondta el nekem,mit érezz,
Mit mondott? Óh drágám hatott a kötésed? keblemre?:DD
ítéletnapig várhatsz.
ha sikerül akkor életed legrosszabb párkapcsolata vár rád.
egy igazi utállak és még se tudok szakítani. Dögölj meg te szemét de nem tudok elköltözni, és minden szar lesz.
nem lehet szerelmet varázsolni.
hamisítani esetleg, de az nem jó érzés.
Már bocs kérdező ,de gusztustalan vagy...
Nem tudom te mit szólnál hozzá ha valaki, fogná magát és megprólna magához láncolni , ezzel megfosztva téved a szabad akarattól. Mert ezzel mondhatni sárba tiprod azt a szegény ember életét. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy képes valaki ilyet megtenni...
De semmi gond kérdező.! A karma majd kiegyenlíti a számlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!