Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek sokat kell még...

BlackAngelDust kérdése:

Szerintetek sokat kell még várnom?!

Figyelt kérdés
Egy szerelmi kötést csináltattam,a kötés sikeres lett,mivel magamon tapasztalom(érzem)a kötés erejét.A kérdésem az lenne hogy mennyit kell még a 3.dik fázisra várnom amikor már megkapom a megkötött személyt?Csak azok válaszát várom,akik csináltattak kötést,a nem létezik és társaira nem vagyok kíváncsi,aki nem hisz ebben,az jobb ha nem is ír,mert felesleges.Minden választ ami ehhez a kérdésemmel kapcsolatos,arra zöld pont jár :-)

2018. szept. 6. 20:38
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Illetve a szerelmi kötést 1-2hónappal ez előtt csináltattam.
2018. szept. 6. 20:40
 2/20 anonim ***** válasza:
61%

Ha magadon tapasztalod a kötés "erejét" az annyit tesz, hogy az akire rakattad, az már megtörte, és nálad van, amit rá akartál rakatni:)

De ha továbbra is akarsz próbálkozni, csak tedd. Magadat annyiszor megkötheted ahányszor csak akarod:D

2018. szept. 6. 20:56
 3/20 A kérdező kommentje:
Ezzel nem igazán értek egyet :-) Mivel tudom,hogy ő is azt érzi,amit én.Mivel X-személyre rakattam a kötést :D Nyilván innen tudom,hogy a kötés sikeres lett,mivel amikor ez megtörtént,attól a naptól érzem azt,amit.
2018. szept. 6. 21:03
 4/20 anonim ***** válasza:
64%

Magadon tapasztalod annak a kötésnek erejét, amivel mást akartál magadhoz láncolni?

Az illető megérezte tetted - és lévén nagyobb mágus, mint te, retúrt csinált belőle.

(Arra gondolni sem merek, hogy visszafelé mondtad a varázsigéket.)

2018. szept. 6. 21:12
 5/20 A kérdező kommentje:
Háát én különösebb szavakat nem mondtam szertartás alatt,csak azt amit kellet ennyi.Azt hogy aki elvégezte a szertartást mit mondott arról halvány fogalmam sincs :D De a lényeg hogy sikerült,csak még a 3.dik fázisba nem léptünk be,amikor már X-személy az enyém lehet.
2018. szept. 6. 21:20
 6/20 anonim ***** válasza:
81%

*Mivel tudom,hogy ő is azt érzi,amit én

Ez akkora fokú elbizakodottság, hogy olyan pofára esésed lesz, mint még nem volt.

Miből gondolod hogy azt érzi amit te? mondta neked?:D oda ment hozzád, és szerelmet vallott neked?:D mert ha nem akkor te képzelődsz. és a kötés egyes egyedül rád hatott.

2018. szept. 6. 21:31
 7/20 A kérdező kommentje:
Istenem :D nem,még eddig nem vallot nekem szerelmet,ha szerinted szerelmet vallot volna,akkor feltettem volna ide ezt a kérdést?Nyilván nem :D Onnan tudom,hogy ő maga mondta el nekem,mit érezz,úgy hogy én nem kérdeztem meg tőle,na innen tudom.Szóóval ennyi :D
2018. szept. 6. 21:37
 8/20 anonim ***** válasza:
78%

7*Onnan tudom,hogy ő maga mondta el nekem,mit érezz,

Mit mondott? Óh drágám hatott a kötésed? keblemre?:DD

2018. szept. 6. 21:41
 9/20 anonim ***** válasza:
73%

ítéletnapig várhatsz.

ha sikerül akkor életed legrosszabb párkapcsolata vár rád.

egy igazi utállak és még se tudok szakítani. Dögölj meg te szemét de nem tudok elköltözni, és minden szar lesz.

nem lehet szerelmet varázsolni.

hamisítani esetleg, de az nem jó érzés.

2018. szept. 6. 21:43
 10/20 anonim ***** válasza:
79%

Már bocs kérdező ,de gusztustalan vagy...

Nem tudom te mit szólnál hozzá ha valaki, fogná magát és megprólna magához láncolni , ezzel megfosztva téved a szabad akarattól. Mert ezzel mondhatni sárba tiprod azt a szegény ember életét. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy képes valaki ilyet megtenni...

De semmi gond kérdező.! A karma majd kiegyenlíti a számlát.

2018. szept. 6. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!