Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek igaz lehet mindez?...

Szerintetek igaz lehet mindez? Macska képében járt az istállóban!

Figyelt kérdés
Nagymamám tehene hirtelen elapadt /teje/. Öntőasszonyhoz fordult, aki azt mondta macska képében jár oda egy vénasszony aki lefeji a tehenét. Papám kint "aludt" a tehén közelében és éjfélkörül egy nagy görhes macska belopózott és elkezdte inni a tejet. Papám vasvellával ellátta a baját, utánna a tehénke újból a megszokott mennyiségű tejet adta. Viszont akire a gyanu került öregasszony, megbetegedett és azt suttogták, nagyon összeverte valaki! Szerintem csak mese,de nagyszüleim állították hogy igaz amit mondanak!
2010. jún. 21. 18:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nem feltétlen van kisebbségi komplexusuk, ráadásul háziállat alakjában könnyebben intézik, a rejteni való ügyes-bajos dolgaikat.

viszont az ilyan jellegű átalakulásoknál ált. az emberi test magatehetetlenül, öntudatlanul hever valahol.

2010. jún. 24. 09:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Én majdnem ugyanezt a történetet hallottam nagyanyámtól, azt mondta hogy igaz:

az asszony fehér lóvá változott minden este és úgy mászkált a faluba, akkor jött a kovács, megpatkolta a lovat, az asszony nagyon beteg lett és meghalt.

Ki tudja?

Régen nem volt ilyen gagyi az okkultizmus, ezért lehet.

2010. szept. 23. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!