Démonok miért szoktak bélgázt ereszteni?
Komolyan kérdezem. Ma láttam a The Conjuring/ c.filmet, ami ugye valóságon alapul. Az a démonbabás történet ami hírhedt az átlagember körében is. Már láttam korábban, de nem volt más film és megnéztem. Egy dolog volt ami most újként hatott. A lányok többszőr panaszkodtak démon közelsége esetében bélgáz szagra. Szignifikánsan a démonok megjelentével egyidőben tapasztalták. Ilyet egyébként régen olvastam a Hihetetlen magazinban is.
Végül is rengeteg szaggal, fényjelenséggel jár a démonok, szellemek jelenléte miért is kell csodálkozni a bélgáz szagon. Jogos!
Kérdéseim :
1 - A démoni lények alapszaga bélgázhoz hasonlító ? Lehet nem végeznek az asztráltérben tisztálkodást vagy nem tudom jobban nevezni. Vagy egy olyan életből jöttek, ahol ilyen bűzük volt, nem feltétlen földi. Vagy amikor materializálódik a testük felveszi a fizikai természetet :izzad,koszosodik és egyszerűen nem tisztítják le?
2 - Lehetséges, hogy direkt engednek ilyen gusztustalan szagokat, hogy megijesszék az embereket? De akkor miért pont ilyet?
3 - Lehet hogy táplálkoznak időnként valamivel, valami testi étellel, amit akkor tesznek amikor materializálódnak a fizikai síkba. Lehet csak bogyókat vagy elhullott dögöket, mint a fögevők és ezek fizikai szinten megjelenő következménye a bélgázszag?
Lehet hogy a démonok egyszerűen "fing"szagúak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!