Az angyalok segítőkészebbek vagy a démonok, ha kérünk valamit? Hogyan kérjük?
Egyiktől sem, mert megsz0pod. Angyalok nem biztos hogy vannak / világnézeti kérdés. Démonok az Access Consciousness szerint olyan kontrollprogramok, amik a gyenge, felelősségvállalásra képtelen emberek tudatalattiját befolyásolják. Nem ajánlatos őket kérni, mert megszállhatják a tudatot, inkább el kell őket űzni, ha jelen vannak, de ez nem gyakori. Szerintem ne kavarj bele olyan dolgokba amiket nem értesz, spirituális tudásra csak tiszta forrásból tegyél szert :). A régi szerelmedet meg felejtsd el, majd jön helyette másik..
Remélem segítettem.
Ui. nézd meg ezt a linket, hátha hasznát veszed:
Démon: erőszakos rosszindulatú entitás. Milyen segítséget várhatnál tőle?
Angyal: jóindulató, de a hozzá érkezett, gyakran ellentmondó kérések miatt nem mindig tud segíteni.
Lehetetlen kérések teljesítése is lehetetlen.
(Pl.: "az én kertemet süsse a Nap, a szomszédét verje jég!" A Föld gömbölyű, így mindenki mindenkinek szomszédja...)
Ilyen kérést nem biztos hogy teljesíthetnek az angyalok.
Attól függ hogy kinek milyen feladatai vannak. Mivel kell szembenéznie.
De az ami veled történik az nem véletlen. Minden ilyesmi karma kerülés és minden karmakerülésnek következménye van. Nem azért mert angyalok vagy démonok, hanem mert ilyen az univerzum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!