Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az angyalok segítőkészebbek...

Az angyalok segítőkészebbek vagy a démonok, ha kérünk valamit? Hogyan kérjük?

Figyelt kérdés
Nekem konkrétan a párom szerelme kell vissza!

2016. dec. 15. 19:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Nem lehet ezt így helyre hozni! Felejtsd el. Az emberek 99% a átment ilyesmin. Majd elmúlik. Ennyi.
2016. dec. 15. 20:26
 2/14 Ozmium42 ***** válasza:
42%
Sem angyalok, sem démonok nem léteznek.
2016. dec. 15. 20:44
 3/14 anonim ***** válasza:
37%

Egyiktől sem, mert megsz0pod. Angyalok nem biztos hogy vannak / világnézeti kérdés. Démonok az Access Consciousness szerint olyan kontrollprogramok, amik a gyenge, felelősségvállalásra képtelen emberek tudatalattiját befolyásolják. Nem ajánlatos őket kérni, mert megszállhatják a tudatot, inkább el kell őket űzni, ha jelen vannak, de ez nem gyakori. Szerintem ne kavarj bele olyan dolgokba amiket nem értesz, spirituális tudásra csak tiszta forrásból tegyél szert :). A régi szerelmedet meg felejtsd el, majd jön helyette másik..

Remélem segítettem.

Ui. nézd meg ezt a linket, hátha hasznát veszed:

[link]

2016. dec. 15. 20:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! :(
2016. dec. 15. 22:08
 5/14 anonim ***** válasza:
48%
Ne tőlük várj segítséget, mindenki csak ül és jajveszékel hogy "jaaaj jaaaj segíts" emeld fel a kis feneked és szerezd vissza a párod, ezt más nem tudja megtenni neked.
2016. dec. 15. 22:46
 6/14 anonim válasza:
31%
Nekem segítettek a démonok mikor pénzre volt szükségem, de nagyon vigyázz velük, mert könnyen bajod eshet.
2016. dec. 15. 23:26
 7/14 anonim ***** válasza:
11%
ebben az esetben az angyalok azok olyan busisak,ha egy démont keresel fel ilyen kérdéssel az előbb jól megdúr aztán még a szádba is szajik sajnos ezt tapasztalatból mondom
2016. dec. 16. 00:30
 8/14 anonim ***** válasza:
16%

Démon: erőszakos rosszindulatú entitás. Milyen segítséget várhatnál tőle?

Angyal: jóindulató, de a hozzá érkezett, gyakran ellentmondó kérések miatt nem mindig tud segíteni.

Lehetetlen kérések teljesítése is lehetetlen.

(Pl.: "az én kertemet süsse a Nap, a szomszédét verje jég!" A Föld gömbölyű, így mindenki mindenkinek szomszédja...)

2016. dec. 16. 07:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Ilyen kérést nem biztos hogy teljesíthetnek az angyalok.

Attól függ hogy kinek milyen feladatai vannak. Mivel kell szembenéznie.

De az ami veled történik az nem véletlen. Minden ilyesmi karma kerülés és minden karmakerülésnek következménye van. Nem azért mert angyalok vagy démonok, hanem mert ilyen az univerzum

2016. dec. 16. 22:54
 10/14 anonim válasza:
100%
Szerintem a démonok!
2016. dec. 17. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!