Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A démonok nagy része páros...

A démonok nagy része páros vagy páratlan ujjú patás?

Figyelt kérdés

2017. jún. 9. 01:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ miként ábrázolják. Leggyakrabban kecskeszerű lábakat rajzoltak nekik, szóval akkor mondhatjuk, hogy párosujjú patások.
2017. jún. 9. 08:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam. Esetleg hogy még milyen állatból eredeztethetőek?
2017. jún. 9. 11:48
 3/7 anonim válasza:
87%
Például birka. :D
2017. jún. 13. 13:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Ábrázolástól fügy a pata milyensége...

-leggyakoribb a ló, vagy szamár

2017. jún. 20. 02:25
 5/7 anonim ***** válasza:
24%

Hát te biztos ökör vagy! Számold meg magadon!

Nem tehetek róla, de most kiakadtam. Biztos nem észrevétlenül süllyedt idáig az emberi lángelme. Valahogy most sokként ért.

Ha már kigondoltam -úgy voltam vele-leírom.

2017. jún. 26. 22:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Valójában egyik sem, természetesen a démonoknak nincs patájuk, sőt lábuk sincs.

A magyar szólás hogy "Kilóg a lóláb!" - amikor kiderül valamiről hogy nem az aminek látszik, hogy hamis, az abból ered hogy amikor valamilyen szellemi jelenést látunk, akkor onnan tudhatjuk hogy angyali vagy "ördögi" hogy látunk-e lábszerű részt.

Az természetesen nem láb, hanem azt jelzi hogy az illető szellemi lény földhöz kötött, nem fentről, nem magasabb síkról származik, tehát "ördögi".

Nem okvetlenül okvetlenül gonosz, de nem magasrendű lény.

Ezért sincs értelme annak hogy milyen állatból eredeztetjük, de ha már nagyon akarjuk, akkor szerintem maradjunk a magyar bölcsességnél, és ebben az esetben lóláb.

2017. júl. 4. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Gyors kiegészítés:

Amikor magát angyalinak mutató lényt látsz, aki jóságosnak mutatkozik, akkor nézd meg hogy nem látsz-e lábakat, vagyis kapcsolódást a földhöz.

Akkor tudjuk hogy lebukott, bármilyen szépnek is mutatja magát, mert "kilóg a lóláb!"

Nem viccelek, én komolyan így tanultam egy magyar táltostól.

2017. júl. 4. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!