Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen sikereitek voltak a...

Milyen sikereitek voltak a vonzás törvényével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye a filmről/könyvről, magáról a dologról? Nekem már voltak siker élményeim:) A ti sztoritokat is szívesen olvasnám:)
2010. jún. 16. 13:56
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
13:48 nos attól, hogy azt mondod nem akarok gazdag lenni, vagy hogy gazdag akarok lenni az önmagában nem elég. El kell képzelned, milyen is lenne az az élet, és már most a magadénak kell érezned a vagyon amire szert akarsz tenni. És persze hálásnak kell lenned érte, minden porcikáddal érezned kell a hálát.
2010. jún. 21. 15:27
 22/23 anonim válasza:
Azok a dolgok mindig teljesülnek amit spontán kérek, csak kimondom és többet nem foglalkozok velük. De azok amiket tudatosan kérek, és foglalkozok velük, figyelek rá, miért nem sikerül? Pedig úgy szeretném! Mindenki más megkapja körülöttem, azok is akik nem akarják, és mégis az ölükbe hull!
2010. jún. 21. 16:05
 23/23 A kérdező kommentje:

Szerintem vannak benned kételyek, nem csak a pozitívat, hanem a negatívat is vonzod magadhoz, szerintem nézd meg újból a filmet hátha rájössz mi is a hiba. De ha pl. egy élettársat szeretnél akkor vedd figyelembe mit tettél érte meg. a könyvben van erre egy jó példa amikor a nő élettársa szeretett volna akkor a garázsban mindig középre parkolt a szekrényeiben más számára nem volt elegendő hely stb. mikor erre rájött változtatott a garázsban elég férőhelyet csinált egy másik autó számára, a szekrényeiből a felesleges cuccokat kidobta, és az ágyában ezentúl csak az egyik oldalon aludt. Aztán néhány héttel később a várt csoda a szerelem megjelent az életében amiről eddig hónapokig ábrándozott.

Talán neked is kellene tenned valamit azért, hogy a kívánságod teljesüljön :)

2010. jún. 22. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!