Milyen sikereitek voltak a vonzás törvényével kapcsolatban?
15:02 ha negatív gondolatokkal vegyítve gondolsz arra, hogy Magyarországról elköltözz akkor az univerzum fejet haj előtted. pozitívan kell hozzá állni és meglásd teljesülni is fog.
15:10 fantasztikus élményeid vannak:P:) remélem nekem is bejön amit szeretnék:)
"Szóval tényleg hinni kell benne és megvalósul, amikor nem is várod akkor is megvalósul. De vigyázni kell a negatív kérésekkel is én pl. azon izgultam,hogy a felső szomszéd ne legyen bunkó meg zajos erre minden este labdázik a kutyájával és kedvence Lady Gaga. "
Ez teljesen igaz. A könyvben is le van írva, hogy az univerzum nem ismeri a "NEM" szó lényegét, ezért tagadni dolgokat, NEM akarni helytelen dolog. egy szó, ha negatív értelem járja át (pl. ez nem nehéz, nem lehetetlen), akkor beteljesül a "nem" szó nélkül (ez nehéz, ez lehetetlen), ezért inkább az ellenkezőjére kell fordítani, és a negatív szó pozitív párját használni (ez könnyű, ez lehetséges).
Ez most csak egy feltételezés:
ha azt mondom, hogy nem akarok gazdag lenni, akkor sem ismeri fel a nem szót, és valójában úgy küldi ki a kérést: gazdag akarok lenni!!!!
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!