Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen sikereitek voltak a...

Milyen sikereitek voltak a vonzás törvényével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye a filmről/könyvről, magáról a dologról? Nekem már voltak siker élményeim:) A ti sztoritokat is szívesen olvasnám:)
2010. jún. 16. 13:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

15:02 ha negatív gondolatokkal vegyítve gondolsz arra, hogy Magyarországról elköltözz akkor az univerzum fejet haj előtted. pozitívan kell hozzá állni és meglásd teljesülni is fog.

15:10 fantasztikus élményeid vannak:P:) remélem nekem is bejön amit szeretnék:)

2010. jún. 16. 15:28
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
Na mit kellett ezen lepontozni?Bánt valakit,hogy nekem működik?
2010. jún. 16. 16:23
 13/23 anonim válasza:
15:02-es vagyok, elgondoltat a kerdezo kommentje. Koszi a tanacsot. Atgondolom.
2010. jún. 16. 16:46
 14/23 anonim ***** válasza:

"Szóval tényleg hinni kell benne és megvalósul, amikor nem is várod akkor is megvalósul. De vigyázni kell a negatív kérésekkel is én pl. azon izgultam,hogy a felső szomszéd ne legyen bunkó meg zajos erre minden este labdázik a kutyájával és kedvence Lady Gaga. "

Ez teljesen igaz. A könyvben is le van írva, hogy az univerzum nem ismeri a "NEM" szó lényegét, ezért tagadni dolgokat, NEM akarni helytelen dolog. egy szó, ha negatív értelem járja át (pl. ez nem nehéz, nem lehetetlen), akkor beteljesül a "nem" szó nélkül (ez nehéz, ez lehetetlen), ezért inkább az ellenkezőjére kell fordítani, és a negatív szó pozitív párját használni (ez könnyű, ez lehetséges).

2010. jún. 16. 18:11
 15/23 anonim ***** válasza:
Neki köszönhetem a lottó ötöst!!!!
2010. jún. 20. 21:25
 16/23 anonim válasza:

Ez most csak egy feltételezés:

ha azt mondom, hogy nem akarok gazdag lenni, akkor sem ismeri fel a nem szót, és valójában úgy küldi ki a kérést: gazdag akarok lenni!!!!

???

2010. jún. 21. 13:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Nos, ez érdekes... :P
2010. jún. 21. 14:51
 18/23 anonim ***** válasza:
De nem elég pusztán a szó, fontos a vizualizálás is.
 19/23 anonim ***** válasza:
ma 13:48 király vagy!!!!!
 20/23 anonim ***** válasza:
elég ha viz alatt vagy
2010. jún. 21. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!