A vonzás törvényével kapcsolatban elmagyaráznanekem valaki valamit? Akár több mindent is?
Kezdjük azzl,hogy hogy hiddjek valami olyasmiben amibennem tudok.
Hogy,ha nem hogy igaz-e?
Ez jó kifogás arra ha nem sikerül-Nem hittél elégg.Ellenőrizni úgyse lehet ha valaki aztmonde,de igen és hittem.
Szóval jó lenne a ha működene csa hát...hogy hiddjem el??
Tapasztalni kellene először.
Mega sok kamu a filmben ameg a könyveben. Persze.
Nem is merek talán hinni,mert a kudarc rosszab.Hiszek és nem kapok semit az nagy csalódás. És rá lehet fogni,hogy nem hittem eléggé
Buddha azt mondja,hogy minden szenvedésünk forrása a vágyakozás.Ha lemondunk róla nem szenvedünk.
Meg az úr is azt mondja,hogy ne legyünk kabzsi,elégdetlen emberek.
Ezek,hogy illenek össze a vonzás törvényével,hogy csak vágyakozz,akarj és minde megkapsz.Kicsit akabzsiság felé visz,nem?
A vonzás törvénye nem egyeztethető össze (legalábbis számomra) istennel. Bár gondolom nem vagy vallásos, ha egyszerre beszélsz Buddháról és a Jahve Istenről.
Két teljesen más vallás. A vonzás törvénye meg úgymond egy harmadik.
Az első kérdés, miután hogy higgy valamiben, arra a könyveb benne van a válasz (talán nem is Secretben, hanem egy másikban). Mégpedig az, hogy ha eleinte nem is hiszed, de mondogasd magadban, hogy mondjuk gazdag vagyok, gazdag vagyok, és még ha nem is vagy az, azzá fogsz válni. Illetve vetíts le az agyadban olyan képeket, amiken már gazdag vagy. És ha eszedbe jut, hogy szegény vagy, mondd el helyette 10szer, hogy gazdag vagy.
Hát így ennyi. Én csak egy valamit nem értek.
Ez szép és jó.
De akkor a csalódás, mint olyan nem létezne. Mert ugye a csalódás abból áll, hogy valamit nagyon akarsz, és nem az lesz. Akkor ez itt ellentét, nem?
>>>De akkor a csalódás, mint olyan nem létezne. Mert ugye a csalódás abból áll, hogy valamit nagyon akarsz, és nem az lesz. Akkor ez itt ellentét, nem? << mi??
Ha megpróbálom és nem csikerül az csalódás.
A hit reményt ad,--elhitetik velm,hogy megkapom amit szeretnék --aztán amikor nem lesz semmi az rosszab,mint ha nemis próbáltam volna.
Amúgy meg a mondogatással a probéma akitartás.
Ehhez kellnea vonzás.
Majd még kérdezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!