Vonzás törvénye, vagy egyszerűen befolyásolom őket?
Hello!
13 éves fiú vagyok és hallottam nemrég a Vonzás törvényéről, mely az okkultizmusban fordul elő. Aki simeri a törvényt, az tudja, hogy miről is beszélek. Szóval mikor használom, általában erősn koncentrálok egy személyre, közben a mellkasomat melegség önti el, vagy éppen valami negatív érzés ( nem tudom pontosan, hogy miért, de a melegségnél általában azt érzem, hogy nincsenek sormpók a tudata előtt, amikor a negatívumokat érzem, akkor nem tudok tovább menni, legfeljebb megszűntetni a sorompókat, de nem marad energiám több dologra utána). Általában úgy használom ezeket, hogy menjen el ez a személy innen, forduljon meg, tegye fel a kezét, és nagyon sokszor sikerül. De nem mindegy milyen személyen használom. Arra rájöttem, hogy a jellemtől és az intelligenciától is függ ez a sorompó és az irányíthatóság. A legtöbbet cigányokon használom, hogy ne jöjjenek a hátam mögött, vagy forduljanak el (olyanokat nem használok, hogy valami nagyon veszélyeset vigyenek végbe, ahoz nincs is energiám és nem is tenném meg). Viszont a normális embereken csak úgy tudom használi ezt, ha fáradtak, kimerültek és nem ingerültek. Ilyenkor az elméjük szerintem nincs elbástyázva, mert nagyjából könnyű szerrel mondják a gondolatbeli utasításomra azt, hogy igen vagy éppen engednek meg valamit, csinálnak meg valamit.
Ne gondoljatok rosszra, nem alázom meg az embereket sose, csak apró kívánságokat kérek, amiknek néha nincs is céljuk, de egy kis igen szócska sokmindent megváltoztat. Általában 3mat tudok elvégezni egymás után, utána viszont kimerültnek érzem magam, fáradtnak és fel kell töltődnöm. Nem hiszem, hogy ez pont a Vonzás törvénye, inkább kapcsolatba lépek velük. Szerintetek?
Mi fiatalon szerepjátékoztunk.
Az is elmerülés egy jó kis fantázia világba. Viszont soha nem jutott eszünkbe összekeverni a valósággal.
A mostani fiatalok a valóságot torzítják el mindenféle hülye képzelgésekkel? Nem lesz ennek jó vége.
Utolsó kérdező!
Méltányolom a hozzászólásod, de nem könnyű, és ez nem egy szerepjáték, és szerintem ez nem okkultizmus (ez inkább agykontroll, most olvastam erről pár sort, magam sem hiszek az okkultizmusban).
Valaki írta, hogy egyszer feleltek az egyik óráján és előző este a tanárnak küldött valamit amit még agykontrollon tanult és neki nem kellett felelni.
Ez lehet velem is, kapcsolat.
A Vonzás törvényéről még régebben olvastam, és csak a leírás felet meg, hogy akarni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!