Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kezdő boszorkányok (? )

Kezdő boszorkányok (? )

Figyelt kérdés
Sziasztok! Korábban is érdekelt a boszorkányság, azonban az utóbbi időben újra felkeltette az érdeklődésemet, de most már teljesen el akarok benne mélyülni, azonban örülnék annak, ha lenne valaki, aki hasonló szinten áll mint én és együtt tudnánk fejlődni, tapasztalatokat megosztani. Van itt olyan, akit esetleg érdekelne? :) L/20

2018. máj. 28. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

[link]

Első varázsige, amit tudni kell!

2018. máj. 28. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
1: XD
2018. máj. 28. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
nem varázsigéket kell tudni, hanem a Rúnákat kell ismerni. rúnákat kántálni és mjelen idős megerősítéseket kell mondani.teljes koncentráció kell, akár több napon, heten át.
2018. máj. 28. 20:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Absinthe. Jót tesz.
2018. máj. 28. 20:57
 5/10 VPeter90 ***** válasza:
100%

Kezdő boszorkány alatt mit értesz ? Mi az a szint amit ide sorolsz. Mielőtt válaszolnál. Tudd hogy a mágia azon része amit a filmekben látsz, el vannak zárva az emberektől. Ugymond egyszerűbb dolgokat vagy képes megcsinálni. Passive dolgokat és erősíteni magadat. Ezek viszont 1általán nem kezdő szint. Kezdő szinten örülsz ha 1 kis testhőmérséklet változást elő bírsz idézni magadon. (legalábbis én annó örültem neki) A rúnázás nem 1 rossz ötlet, van akinek segít, nekem személy szerint a vizulizáció vált be. Keress rá nyugodtan. Kezdetnek keress magadnak elemet (azt ami a jellemednek legmegfelelőbb) szerezz belőle energiát, tanuld meg irányítani és meditálj "vele". Ezek a céljai 1 kezdőnek. Ugyanis ha ezeket az energiákat megtanulja irányítani, már aktív bizonyítékot tapasztal a "módszer" működésére. Igaz ezt mások nem látják rajta de akinek maradt a régi időkből bármilyen érzékelő képessége, azok látják az aurádon a változást. Ha érdekel írj rám privátban vagy más olyan válaszolóra akiknek "tetszenek" a válaszai.

Biztosra veszem hogy lesznek akik szivesen segítenek neked. Böngéssz nyugodtan a lentebbi kérdések között. Aokra amik értelmesnek tűnnek írtam én is válaszokat (ha fel szeretnéd térképezni a tudásom)

2018. máj. 28. 22:26
 6/10 anonim ***** válasza:

5: Hogy érted, hogy passzív?

A reiki passzív, az Arolo már aktív.

Mért ne lehetne aktív módszert alkalmazni? Én is alkalmazom.

2018. máj. 28. 22:33
 7/10 Krúdy Gyula ***** válasza:
100%

VPeter90 amiket írt abban sok jó van.

Amit furcsállok a kérdező irományában az az, hogy Ő igazából nem segítőt, hanem azonos szinten álló partnert keres abban, hogy együtt fejlődjenek. Ha tételezzük fel itt valaki jelentkezne, hogy Ő is el szeretne mélyülni a boszorkánykodásban hogyan állnátok neki? Abból szép horrorfilm bevezető lehetne, hogy 2 kezdő random elkezdi kipróbálgatni amit neten talál. Pláne ha véletlen az adottságaitok is megvannak ahhoz amihez még nem értetek.

Meditáció, energiamozgatás, rúnák stb stb... millió irányba el lehet indulni. Első körben azt javasolnám kezdj el arra választ keresni miért akarsz ilyenekkel foglalkozni, és mi vele a célod. Nem lebeszélni akarlak, sok jó válasz van. Ha tudod mi az amit el akarsz érni azt is tudni fogod merre indulj el. Javaslom fejlődésed alatt ezt a kérdést több alkalommal is tedd fel magadnak főleg akkor ha már képes vagy meditálni. Az önismeret elengedhetetlen.

Mielőtt bármit csinálnál/ csinálnátok kérd ki valakinek a véleményét aki számodra életvitelileg, erkölcsileg, és spirituálisan szimpatikus. Ha 4D-s horrorfilm párti vagy akkor ezt az utolsó tanácsom hanyagolhatod. :)

2018. máj. 29. 07:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom... Nem vagyok kezdő. Kezd el meditációval stb... Gyorsan találhatsz a FB-n kezdő boszikat.
2018. máj. 30. 09:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Amennyiben igazi boszorkákat keresel, írj privibe és adok elérhetőséget! Szia
2018. jún. 16. 23:27
 10/10 anonim válasza:
Szia!ezzel én is pontosan ugyan így vagyok. Ha esetleg még érvényes a dolog akkor engem érdekelne. :)
2018. júl. 11. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!