Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudtok olyan könyvet amivel...

Tudtok olyan könyvet amivel gyakorolni tudom a mágiát?

Figyelt kérdés
Igazából most kezdeném el ezt az egészet,úgyhogy egy egyszerű könyv kellene,ami pdf-ben is fenn van.

2017. jún. 2. 16:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
58%
Jaj ne... szép kis világban élnénk, ha bárki, akinek eszébe jut, hogy ő akar lenni Óz, a nagy varázsló, elég csak néhány versikét megtanulnia meg békacombot beszereznie sikerülne is. Mágia témakörben azonnali lepontozás jár azt állítani, hogy nem létezik mágia, de azt hiszem, hogy azzal mindenki egyetért, hogy nem úgy működik, hogy valaki kiolvas egy pdf-et és tudni fog varázsolni.
2017. jún. 2. 17:31
 2/26 anonim ***** válasza:
43%
Ezzel érdemes kezdeni: Franz Bardon - Az igazi beavatás útja. Semmit ne hagyj ki és semminek a sorrendjét ne cseréld fel ez nagyon fontos. Kb. 2 év lesz mire végigérsz rajta, ha mindent jól csinálsz.
2017. jún. 2. 17:37
 3/26 anonim ***** válasza:
32%

A mágia eléggé széleskörű és hatalmas tudást von maga után, ezért azt feltételezni, hogy akár 1 könyv is elég az elkezdéséhez, eléggé botor és bárdolatlan gondolat.

Másfelől viszont, normális és jó könyvet nem fogsz találni, kb több száz könyvben megleled azt, amire szükséged van, az alapokat. A rendes tudás szájról szájra terjed vagy totálisan elveszett.

Jó keresgélést.

2017. jún. 2. 17:45
 4/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. :) 1 válaszoló..nem is azt mondtam hogy holnap már én leszek a mágia királynője :))) azért nem vagyok hülye..tudom,hogy az ilyesmihez idő kell és ha nem teszem fel a kérdést,akkor soha nem indulok el ;)
2017. jún. 2. 20:47
 5/26 anonim ***** válasza:
33%
Harry Potter sorozat.
2017. jún. 2. 23:10
 6/26 anonim ***** válasza:
37%
Bármilyen könyv jó ilyen célra, de ideális ha minél nagyobb és nehezebb. Dobd fel jó magasra, állj alá, és erősen akard, hogy ne essen rád. Pár próbálkozás után el fog dőlni, hogy lesz-e belőled mágus.
2017. jún. 3. 02:52
 7/26 A kérdező kommentje:
Utolsó két válaszoló...nagyon vicces -_-
2017. jún. 3. 10:58
 8/26 anonim ***** válasza:
24%
Miért, miből akarsz te megtanulni egy fantasykben létező dolgot?
2017. jún. 3. 11:12
 9/26 anonim ***** válasza:
49%
Akkor dobálj féltéglát, az is megteszi.
2017. jún. 3. 12:34
 10/26 anonim ***** válasza:
40%
Patikából szeretni és könyvből mágiát gyakorolni a nemgondolkodók privilégiuma.
2017. jún. 3. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!