Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudtok olyan könyvet amivel...

Tudtok olyan könyvet amivel gyakorolni tudom a mágiát?

Figyelt kérdés
Igazából most kezdeném el ezt az egészet,úgyhogy egy egyszerű könyv kellene,ami pdf-ben is fenn van.

2017. jún. 2. 16:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
19%
17# 0‡6n mondtam egy sz¨Žval is hogy tudok? Igen akit ismerek sokat tanult, ¨¨s nem hi¨˘ba. De az se r¨˘d, sem pedig r¨˘m, nem tartozik, hogy miket tud. Szeg¨¨ny l¨˘ny csak a k¨¨rd¨¨s¨¨t tette fel ide, erre ti minden f¨¨l¨¨t 0‹2sszezagyv¨˘ltok neki. Ha szkeptikusok vagytok egy k¨¨rd¨¨sben akkor nem kell r¨˘ v¨˘laszolni ha nem tudtok seg¨Şteni. Nem s¨¨rt¨¨sb0“2l mondtam.
2017. jún. 5. 13:16
 22/26 anonim ***** válasza:
49%
15-ös, én is kíváncsi lennék, hogy mit tud "fehérmágiázni" az ismerősöd.
2017. jún. 5. 14:23
 23/26 anonim ***** válasza:
Gandalfot játszik XD
2017. jún. 5. 14:55
 24/26 anonim ***** válasza:
Az oké, hogy nem írtam hasznosat egy kérdéssel, mert az egy kérdés. De miért kell lepontozni? Kérdezni nem szabad? Megtehettem volna, hogy privát üzenetben kérdezek, és lehet, hogy meg is fogom tenni, de úgy gondoltam, hogy nem árt, ha nyilvános választ kapok.
2017. jún. 6. 14:01
 25/26 anonim ***** válasza:
Pfffffff, ennyi hülyétől már a fejem fáj! Ha csak erre a "hadd mondhassam el, hogy csináltam" ra gondolsz számtalan gyújtósnak való szemét szól erről. Ha TÉNYLEG mágiát akarsz tanulni, írj nekem privátba, mert nem akarom nyilvánosan kiírni.
2017. jún. 9. 01:16
 26/26 anonim ***** válasza:
Valaki irjon neki pls, aztán másolja be ide a " titkot " hadd röhögjünk még kicsit. :D
2017. jún. 9. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!