Wicca könyv kezdőknek?
"gyakorlathoz is instrukciókat ad"
Könyvből soha nem leszel jó gyakorlati szakember.
"ár-értékarány meglegyen"
Olcsón komolyat és jót? Hol élsz?
.
Te bárkit beavatnál az okkultizmus rejtelmeibe anélkül, hogy igazi ÉNjét, szellemi felkészültségét és stabilitását ismernéd?
Hogyan tudod ellenőrizni, hogy mester nélkül könyvből, vagy hallomásból szerzett információk igazak, működőképesek, hasznosak?
Sehogy.
óóó...szegénykém.
De elb©szottul sivár kis életed lehet.
Semmi szellemi(?), csak matéria ?
Semmi indián fejdísz(?), csak vaskalap?
Semmi bonyolúlt(?), csak egy egyenes vonal?
Hát neked csak odáig tart az élet, amíg az az egyenes vonal az EKG-den megjelenik?
:),:),:)
Áááá... hagyd el.
Soha senkit nem akartam megtéríteni,- legalábbis emlékezetem szerint- mert szerintem nem lehet.
Higyen mindenki amit akar,.... csak ne áljon az utamba, és ne akarjon szándékosan, vagy az idi©tasága révén ártani.
Úgyhogy nincs dolgom azzal, hogy te mit hiszel.
Leírtam már többször is, hogy nekem vannak, saját magam által fotózott, filmezett, és személyesen megélt eseményeim.
A fentiek okán nekem a "paranormális" és a spirituális dolgok, nem hit kérdése.
Tapasztaltam,tudom. Ennyi.
Te nem tapasztaltál, nem tudod, így nem is hiszel. Ennyi. Nekem nem fáj.
Nyilván van róla véleményem, de mivel nem változtat semmin, és nem is érdekem elmondani, így megtartom magamnak.
De egy jó tanácsot fogadj meg, - félretéve az ateista és az ezos megközelítést is - mert nagy kihatással lessz az életedre, ha ezt nem teszed magadévá.
A spagetti szörnnyel soha többet ne b©sz©kodj, mert a rézf©szú bagoly, a vitrinébe teszi a kiszárított p©cs©det.
:) :) :)
Én szóltam...:)
szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!