Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Azok akik ilyeneket írnak...

Azok akik ilyeneket írnak hogy a szobában repkednek csak trollkodnak vagy ez komoly?

Figyelt kérdés
Többször láttam itt hogy a kérdéseknél halál komolyan írják hogy utaztak a térben a testük nélkül meg hasonlók. Az is érdekelne hogy milyen szert fogyasztottak a repkedés előtt
2018. máj. 28. 15:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hogy lehet valamit halál komolyan írni?
2018. máj. 28. 19:45
 12/26 anonim ***** válasza:

Az asztral projekcionak, asztral utazásnak komoly irodalma van.

Pár évtizede kutatták is, pont abból az okból kifolyólag amit leirtal.

Kémkedés, másoknak való rossz okozása és sorolhatnám.

De ez nem teljesen erre való.

Az asztral térben való utazás során nem éppen van fizikai rahatasod a fizikai térre, így bármit is teszel, nem mindenki érzékeli mivel az emberek e téren nem éppen nyitottak.

Semmilyen szert nem kell fogyasztani, le kéne állni már az efféle gondolkodás móddal, és inkább utána olvasni a témának de ahhoz senkinek sincs kedve, inkább kerdez itt.

Olvass a témában és rájössz mennyire ostoba kérdést tettel fel.

2018. máj. 28. 20:09
 13/26 anonim ***** válasza:

Az ipari kémkedéshez:

Elvileg lehetséges, de a gyakorlatban nem így működik a világ, nagyon kevés olyan ipari termék vagy folyamat van, amit pusztán ranézésre le lehetne másolni, és a szabadalmat megkerülve hasonlót piacra dobni. Ahhoz be kellene lépni számítógépekbe, belenézni mikro méretű eszközökbe, anyagmintát venni laborokból stb., stb. Az meg nem megy, mert csak látni lehet a módszerrel, de fizikai behatást gyakorolni, pl. belépni egy PC-be nem. Bár én egyszer nyúltam le jelszót, úgy hogy megnéztem mit gépel be, de csak haverét, iparban nem működne a dolog, mert belső rendszerbe nem elég, a komoly cégeknél belső hálózatba csak bentről elég a jelszó, kintről token kell, amit meg nem tudok ellopni, hiszen mint mondtam, nincs fizikai ráhatasom.

2018. máj. 28. 21:08
 14/26 anonim ***** válasza:

"

Az asztral projekcionak, asztral utazásnak komoly irodalma van.

Pár évtizede kutatták is, pont abból az okból kifolyólag amit leirtal."

És jutottak valamire? Működött?

2018. máj. 28. 21:28
 15/26 VPeter90 ***** válasza:

Najó, ezt mégis hogy alkottátok meg a komment szekcióba ?

Először is, az asztrál utazás nem egyenő a teleportációval vagy a levitációval. Következésképpen fizikailag NEM MÉSZ SEHOVÁ SEM. Amikor kilépsz a testedből és lélekként repkedsz a világban. Azért nem látszol márt az emberek túlnyomó töbségének a 3. szeme csak dísznek van és általában egész életében nem használja. Ha viszont kicsitnád akkor látnád hogy a világunk televan kóbor lelkellek, vagy éppen helyhezkötöttekkel. Akkor már 1 idő után meg se lepődnél ezeken a posztokon amik itt mennem.

Ipari kémkedésre nem jó mert 1 lélek nem tudja "elolvasni"/ "értelmezni" az írott szöveget/rajzot. Arra meg aztán végképp nem képes (szellemi erő nélkül) hogy megmozdítson 1 itteni tárgyat (szellemek ezalól kivételek).

Ha valóban tudni szeretnéd. Az asztrál utazás arra való hogy tanulj, vagy hogy olyan helyeket/dimenziókat nézhess meg amilyenek ezen a világon nincsenek, de mégis eljuthatsz oda. Ismerkedhetsz is éppenpont. Személy szerint imádom más fajok kultúráit és szokásait megismerni. 1 mágus se alacsonyodna le olyan sintre hogy ezt a mérhetetlenül nagy tudásforrást evlági javak szerzésére használná. Ha netán mégis lenne ilyen z majd szembenézhet a saját romlottságával a halála után.

Előkészületek és a megfelelő tudás nélkül nem tudsz oda eljutni vagyis a "megölöm magam hogy repkedhessek" dolog nem működik. Megteheted de akkor a sülylesztőbe kerülsz (így hívom a biblia által emlegetett "menyországot". Viszont ebbe nem mennék jobban bele mert ez nem a személyes véleményemről szól.

2018. máj. 28. 22:17
 16/26 anonim ***** válasza:
ReflectionAPI (programozó vagy?), megtanítasz engem is asztrálprojektálni?
2018. máj. 28. 22:32
 17/26 anonim ***** válasza:

"Ipari kémkedésre nem jó mert 1 lélek nem tudja "elolvasni"/ "értelmezni" az írott szöveget/rajzot. Arra meg aztán végképp nem képes (szellemi erő nélkül) hogy megmozdítson 1 itteni tárgyat (szellemek ezalól kivételek).

Ha valóban tudni szeretnéd. Az asztrál utazás arra való hogy tanulj, vagy hogy olyan helyeket/dimenziókat nézhess meg amilyenek ezen a világon nincsenek, de mégis eljuthatsz oda. Ismerkedhetsz is éppenpont. Személy szerint imádom más fajok kultúráit és szokásait megismerni."

Az igen. Repkedni, más dimenziókat látni, idegen fajok kultúráját megismerni lehet, de egy szöveget megérteni már nem. :D Ha az irott szöveget nem lehet megérteni, akkor a többi dolgot, hogy lehet felfogni?

2018. máj. 28. 22:39
 18/26 VPeter90 ***** válasza:
17-esnek. Telepátia :D Amugy meg ugyis megérted ha ottvagy, de nézz utána az agyféltekék működésének a wikin ha bővebb infót akarsz ott biztos megtalálod. Ilyen szempontból nem vagyok annyira jártas benne, annyit tudok hogy az olvasás más agyféltekén történik mint a "felfogás". (Mert nem tudtam jobb szót rá). Nézz utána hátha te találsz.
2018. máj. 29. 15:29
 19/26 anonim ***** válasza:

Olvasni lehet a megértésével már viszont gondok lehetnek, ha éppen azt az adott nyelvet nem beszéled, amin az a szöveg írodott.

Pár betűt - jelet, azért így is át lehet hozni.

2018. máj. 29. 20:23
 20/26 anonim ***** válasza:
Ennek a tanulásában én is benne lennék.
2018. máj. 29. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!