Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van itt olyan aki már utazott...

Van itt olyan aki már utazott asztrálon?

Figyelt kérdés
Mi van ott?

2018. máj. 26. 17:14
1 2
 11/17 Metionin ***** válasza:
61%
Én csak thesztrálon.
2018. máj. 27. 16:14
 12/17 anonim ***** válasza:
64%

Ugyan az mint ebben a világban :) Csak ott láthatod azt, amit ebben a világban nem láthatsz a két szemeddel és, ha éjjel nem tudsz villanyt kapcsolni a lakásban az nem túl jó, mert semmit sem látsz, kóborolsz a sötét lakásban vagy félhomályban. :) Én még a szék mellé is leültem. A saját anyám keresztül ment a testemen, olyan volt mintha áram rázott volna meg.

Egyébként, ami érdekes hogy régen nem éreztem a kilépések alkalmával. Viszont az elmúlt két évben mindent a hideget az érintést az ütést.

De vannak kellemes dolgok is találhatsz magadnak partnert, amit aztán nagyon intenzíven élsz meg. :)

2018. máj. 27. 18:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Én igen, de rögtön felborultam vele.
2018. máj. 27. 19:44
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Én ma S10-en utaztam! Van Wifi!
2018. máj. 27. 21:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a legegyszerűbben megértsd, hasonlítsuk a világunkat egy könyvhöz. A könyv lapokból áll, a valóságban ezt dimenziónak hívjuk. Ez egy furcsa könyv: minden oldala más nyelven van írva. Az emberek el tudnak olvasni mondjuk 10-12 oldalt, a többit nem, mert nem tudják értelmezni az adott nyelvet (innen már gyorsan kikövetkeztethető, hogy miért nem hisznek sokan az ilyesmiben, és miért van ekkora balhé a "természetfeletti" dolgok körül). Az asztrált a tartalomjegyzékhez tudnám hasonlítani. Ennyire egyszerű az egész.
2018. máj. 27. 23:45
 16/17 VPeter90 ***** válasza:
100%
15-ös számú. EZ volt eddig a legmegérthetőbb hasonlat amit valaha láttam a témából. Látszik hogy nem olvasok könyveket hogy ez nem nekem jutott az eszembe. Ha lehetne dupla szavazatot adni, azt a válaszodat 2x-esen hasznosnak találnám.
2018. máj. 28. 16:13
 17/17 anonim válasza:
A mindenit. Most már engem is érdekel ez a téma. Egy másik kérdésnél írtam be, hogy ha ez tényleg létezik, jöjjön el valaki hozzám ezen az asztrál síkon és részletesen írja le nekem hogy mi van a ház mögötti ólamban. Akkor elhiszem. Erde képes valaki hogy így bebizonyíthassa?
2018. jún. 5. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!