Van itt olyan aki már utazott asztrálon?
Figyelt kérdés
Mi van ott?2018. máj. 26. 17:14
1/17 anonim válasza:
Nem tudom hol van Asztrál, én csak Magyarországon utazgattam.
2/17 anonim válasza:
Én igen . Többször is . De amm nem tanítom meg hogy kell mert tanító vagyok és nem veszek fel akárkit. 19F
3/17 anonim válasza:
Ugyan az mint itt, csak kicsit másképp, ill. lehet, hogy valami hiányzik ami mondjuk ezen a síkon ott van..
4/17 anonim válasza:
Utaztam már minden közúti, vasúti, vizi és légi (kivéve űrhajó) jármű fajtával, de erről az asztrál járműről még nem hallottam. :D:D Vagy ez valamilyen speciális név mint az Inter City? :D
6/17 A kérdező kommentje:
Kreativitásotok határtalan
2018. máj. 26. 23:21
8/17 anonim válasza:
Na ezt a kérdést nem először látom hogy asztrálon utazni.Az meg mit jelent!
9/17 anonim válasza:
minden ugyanolyan. csak valamit nem tudsz megtenni pl. én nem tudom felkapcsolni a villanyt vagy a bejárati ajtót. a nyílászáromat viszont igen. ez attól függ h milyen erős a kézcsakrád. valamint a hangom vibrálós. kicsit lassabban megyek és az ugrás is lassabb.
10/17 VPeter90 válasza:
Mint látom akad pár, miért kérded ? (am engem is hozzáírhatsz az igen-ekhez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!