Valaki utazott mar kísérővel? 14eves vagyok es kísérővel fogok utazni, lesz egy átszállás. Ez milyen? Hogy kell elkepzelni? Es kell lenni nalam egy tablanak hogy kísérővel vagyok?
Valaki lead a kiindulási reptéren, ott minden papírt kitöltenek. Kapsze egy táblát a nyakadba. Elkísér a gép beszállásához használt kapuig egy reptéri alkalmazott, ö megvárja veled, hogy a bording elinduljon, majd átad a légiutaskísérönek. Ö leültet a gépen, és néha napján rádnéz, hogy minden ok-e. Majd mikor leszálltok, a sztyui átad a reptéri alkalmazottnak, az elkísér a következö kapuhoz, és igy tovább...
Mikor megérkezel a végsö célhoz, a reptéri alkalmazott segít felvenni a börnödodet, és elkísér a kapuhoz. Ami itt nagyon fontos, hogy pontban az a személy vegyen fel akit a kiindulási országban megadtak. A neve pontosan legyen írva és legyen nála személyazonosító okmány.
Már láttam olyat, hogy a nagymama lebetegedett és a nagypapa ment ki a reptérre a gyerekekért de természetesen nem adták ki nekik. Ekkor a szülöknek egy újabb papírt kellett megadniuk... ez órákba telt mire a gyerekeket elengedték... Teljesen jogosan, csak a meghatalmazott személynek adnak át!!!
A szüleidtől kell két aláírásos igazolás, hogy pl. elhagyhatod az országot.
Ha van, de nem kérik, az kisebbik baj, mintha nincs és kérik.
Nem válasz a kérdésedre.
Merre utazol? Milyen célból? Mennyi időre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!