Szerelmi kötés tényleg működött?
Figyelt kérdés
Egy évig kerestem boszi, h segítsenek a páromat visszakapni, csak ígéretesek voltak de semmi más. Kaptam egy jósnot aki ugyan nem szerelmi kötést mondott mégis már fel éve együtt vagyunk boldogan. Akkor hatott?2018. máj. 13. 11:13
1/3 anonim válasza:
akkor hatott, elkerhetem az elerhetőségét ? Koszi
2/3 anonim válasza:
na, szuper. Még egy kétségbeesett gyenge nő aki képtelen túllépni a szakításon és vállalni a felelősséget.
Rossz vége lesz, sírás, meg szenvedés. Én szóltam.
3/3 anonim válasza:
A mágia tud hatni.Meg visszarúgni mint a ló.Elmondom én is és egyik barátosném hogy járt vele.Mindkettőnknek depressziója lett tőle.Mert magunkat kötöttük meg elsősorban.Amikor megsemmisítettük hasonló dolgokról számoltunk be.Mintha valami lerepült volna rólunk.Az volt a véleményünk hogy depresszióssá tett mindegyikünket és ez volt rajtunk kötésként.Viszont nővérem összejött a kiszemeltjével.Igen.Aztán 1 év után terhes lett.De kb ahogy hazaért a kórházból rájött hogy nem is igazán illenek össze.Kb 7 évig a kapcsolatuk egy nagy nulla volt.Mire kiderült hogy szerelmi kötést csinált.Megsemmisítette és utána jobban is kezdte érezni magát a bőrében meg helyrejött a kapcsolatuk.Ugyhogy ennyit erről.Feketemágia mivel mindig a másik személy szabad akaratának befolyásolására teszel kísérletet.Ezért meg lesz a fizetsége is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!