Hogy működik a szerelmi kötés?
Igazából működhet, de nem lesz belőle egészséges kapcsolat. Olyan igazi, olyan kölcsönös, olyan valódi, sosem.
Vannak eszközök és módszerek, amivel oda lehet valakit kötni, hogy megmagyarázhatatlan és irracionális függőségben legyen irántad, de ha akarata ellenére létrejön a kötés, az tele lesz feszültséggel, az illető inkább függő lesz, nem szerelmes.
És egy rossz karmát vennél fel általa, ami rád rossz hatással lehet hosszabb távon.
Egyetértek a 3. válaszolóval és ezzel mindent elmodott a hatásáról. A "rossz karma" részt azonban annyival korrigálnám (igazából inkább bővíeném) hogy a fejedben mindíg ott lessz a lelkiismeretfurdalás hogy mit tettél azzal az emberrel. Ugyanis ha hosszabb távon fennmarad a "szerelmi kötés" könnyen átcsap beteges hajlamba. Amitől az illető nem tud majd koncentrálni, gondterhelté válik. Alvási nehézségei lesznek és nem lessz 1 perc nyugtod se tőle. Mindíg melletted akar majd lenni és itt a kulcsszó a melletted. Nem veled. A féltékenység ilyen esetben pedig alap dolog. Szóval gyakorlatilag lessz 1 "házizombid". Rövid távon el lehet vele szórakozni ha csak alkalmikra kell. Viszont 1 diszkó ebben az esetben hatékonyabb.
Mielőtt valaki megvádolna. Nem csináltam ilyet de utazásaim során több lénnyel találkoztam akik képesek rá és ajánlották fel nekem, de nem kértem belőle mivel ismerem a természetét és hogy mivel jár.
Remélem kielégítő választ sikerült adnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!