Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ti ismertek olyan embereket...

Ti ismertek olyan embereket akiknek közük van a feketemágiához?

Figyelt kérdés
Én ismertem egy főiskolai tanárnőt, akiről szóltak ilyen legendák, pletykák. Az irodájában gyakran lehetett tömjén szagot érezni, amit szoktak használni a mágiához, és egyéb furcsaságok is voltak. Ti ismertek hasonló eseteket?

2018. ápr. 7. 03:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ismét az utolsó vagyok, elfelejtettem valamit írni.

Játszhatsz a szavakkal, hogy torzulás vagy változás, attól még ugyan azt fogja jelenteni.

Többieknek:

Ne varázsoljatok, mert úgy jártok mint a válaszoló, aki elmondása szerint hangokat hall (és ez még semmi?), és az emberek nem szeretnek a közelébe lenni.

Persze az adott ember ebből nem vesz észre semmit vagy nem gondolja problémának. Mint említettem, varázslás során a saját elméd szolgájává válsz.

Ismét mondom, nem az okkulttal vannak a problémák, hanem annak egyik ágával, a varázslással.

2018. ápr. 10. 18:43
 12/17 VPeter90 ***** válasza:
51%
Az az "utolsó" akit kérdeztél szerintem én vagyok (én írtam a hosszú nagy regényt) Az a bajom a végével hogy a mágiát és a jézust meg a meditációt 1 lapon megemlíteni is sértés. Tudod volt 1 ismerősöm aki bibliával meg szűz máriával akart feketemágiát használni (gondolom túl sok bible black-t nézhetett) és csodálkozott hogy minden amit "átok" címén csinálni akart. Nem működött de minden ilyen után érzett fájdalmat a mellkasában. Ha már írtad hogy nem csináltad. Akkor mégis hogy jutottál erre a jézus következtetésre ? Érdekelne a gondolatmenet ami ehez a megállapításhoz vezetett téged.
2018. ápr. 13. 00:14
 13/17 anonim ***** válasza:

A meditálásban semmi varázslás nincs.

Jézus vetett hitünk az út az örök élethez.

Egy szóval se mondtam hogy csináltam. Azt mondtam, hogy van róla megértésem.

Isten is tudja hogy mi az a varázslás, és figyelmezet minket arról hogy ne csináljuk. Pont ezt tettem én is.

Remélem mindent tisztáztam

2018. ápr. 14. 11:26
 14/17 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 17. 00:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyik fõnököm Perwol Black Magicket használ.
2018. ápr. 17. 02:37
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyit hozzátennék, hogy egylapon említeni jézust és a varázslatot, nem sértés, hanem inkább megértés, ugyanis jézus is "varázsolt".
2018. ápr. 21. 16:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen. Varázsolt Jézus is és az ellenfelei is. Azok a mai napig varázsolnak, csak sokan erről nem tudnak. :)
2018. nov. 25. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!