Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit gondoltok a fehér mágiáról?

Mit gondoltok a fehér mágiáról?

Figyelt kérdés

A fehér mágia gyakorlója tudja, hogy minden egy, és minden tette ebből az ismeretből fakad. A fehér mágia kifelé irányul, saját magunktól embertársaink felé. A fehér mágia hajtóereje a szeretet, a segíteni akarás. A fehér mágia mindig rejtve fejti ki erejét, és sohasem erőszakos. A fehér mágia ad, és nem vár hálát viszonzásul, mert ez a természet. Minden egy, és ez az egység az oka annak, hogy visszakapsz mindent, amit adsz. Azt aratod le amit elvetettél. Minden jótett elnyeri jutalmát.

A fekete mágia romlásba dönt. Hiányzik belőle annak tudása, hogy minden egy. Mozgatórugója a tudatlanság. A fekete mágiát birtoklásból, hatalom iránti vágyból és bosszúból használják. A fekete mágia hajtóereje az önszeretet és az elszigetelődés. Ezáltal szétbomlik az egység. A fekete mágia pusztít, rombol, tönkretesz, folyton elvesz és sohasem ad semmit. Az ok és okozat törvénye úgy működik, mint a bumeráng. Ki mint vet, úgy arat. A mágia felhasználása ha az alsóbbrendű én céljaira történik, fekete mágia. Ha valaki azt hiszi, egyes esetekben felhasználhatja a fekete mágiát annak tisztában kell lennie azzal, hogy szembe kell néznie tettei következményeivel. Csak azok használnak mágikus eszközöket vágyaik kielégítésére, akik nem ismerik a kozmikus folyamatokat, amiket beindítanak, és nincsenek tisztában azzal, hogy tetteiknek milyen következményei lesznek. csak ezek az emberek adhatják el lelküket egy tál lencséért.

„És ha jövendőt tudok is mondani, és minden titkot és minden tudományt ismerek is: és ha egész hitem van is, úgyannyira, hogy hegyeket mozdíthatok ki helyükről, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi vagyok.

Read more: [link]

2018. márc. 31. 08:55
 1/9 anonim ***** válasza:
nevetek az egészen.
2018. márc. 31. 09:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Fúúú, kérdésnek álcázott hittérítés. Még csak rá se kell mutatni hogy primitív fekete-fehér világképet tár elénk, mert benne van a nevében. :D Valaki dobjon nekem egy privát üzit ha értelmes irányba fordulnának az itt elhangzottak. Eh, kit hülyítek, ugyan mennyi erre az esély?! :D:D:D
2018. márc. 31. 09:43
 3/9 anonim válasza:
100%
rasszista
2018. márc. 31. 11:41
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
Alapvetően minden mágia használható jóra és rosszra. Ráadásul ami nekem jó, lehet másnak rossz és fordítva. Ezért sem létezik az objektív jó fogalma. Innentől kezdve nehéz fekete - fehér skálán gondolkodni, amikor a valóság legtöbbször többszínű.
2018. márc. 31. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
39%
Még nem láttam fehér mágiát. Igazából semmilyen mágiát nem láttam. Majd ha látok, szólok. Addig meg mindenki azt ír, amit akar - számomra nem bír megalapozottsággal.
2018. márc. 31. 16:37
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

Fehér mágia - fekete mágia.

Gyújtóst aprító balta - agyat szétvágó balta.

A balta az balta, bármire használod is, a mágia az mágia, függelenül, mire használod.

Nincs fehér és nincs fekete mágia, csak mágia van (elképzelések szerint).

Ha mágiához folyamodsz, beleavatkozol az okság törvényébe, amit az Univerzum büntet.

Hiába is nevezed te 'fehér'-nek azt, ami ugyanolyan fekete, mint a 'fekete'!

2018. márc. 31. 22:07
 7/9 VPeter90 ***** válasza:
Ez 1 olya kérdés amire bármit írunk, úgysem fogod elfogadni. Így mint mindíg most is a logika erejét használom hogy rombadöntsem ezt a nézetedet. Bár előttem 1 válaszoló már írta hogy minden csak nézőpont kérdése. Erre írok neked 1 példát hogy jobban érthesd. Vegyük példának okáért a víz erejét. Ha a te nézőpontodt vesszük alapul. Mondd meg nekem. a Víz melyik kategóriába tartozik ? Úgyse gondolkozol el rajta ezért válaszolok neked. A víz önmagában 1 gyógyító elem, de ugyanúgy képes pusztításra is. Bolygókat formál, mérgekhez kell. Áramot vezet. Életet ad, de el is vehet. Felszabadít de olykor megkötheti a lelkeket. Kérdezed mi a véleményem ? az hogy tágíts kicsit az ismereteiden. Nembaj ha kérdezel de akkor azt tapintatosan tedd. Hisz mindennek van jó és rossz oldala. A föld és a víz megtisztítják a lelkedet de olykor maguk alá is temethetnek. A túz elégethet de energiát is adhat. A levegő belülről tiszítja a tested és gondoskodik az életedről, de tornádó formájában meg is ölhet, a hiányába meg magadtól halsz bele. Minden amit teszel annak ára van, bármit is hozol fel mentségedre. A mágia nem az embert szolgálja. Ahhoz hogy bánni tudj vele, el kell érned a teljes szellemi megtisztulást. Azért éred el hogy használhasd, és nem azért tisztulsz meg mert használod. Ezt jól jegyezd meg. A cosmos-nak egyensúlya van. Ha ezt megbolygatod. A különbözet a te belső energiádból lesz áthidalva. 1 Mágiahasználó képes rá hogy felülírja a sorsot, de tudnod kell, a sorsod nem biztos hogy rossz attól hogy pillanatnyilag mélyponton érzed magad. Mindennek oka van és ha ezen természetfelettivel változtatsz. Lehet nem esel át olyan dolgokon amik 1 még jobb élet felé vezetnének, vagy épp 1 fontos tapasztalatot nyújtanának. Csinálj a mágiával amit szeretnél de ne áltasd magad azzal hogy "a fehér mágia nem kér semmit tőlem". Gondolkozz mielőtt cselekszel, ha így teszel meglásd, nem lesz gondod se az életben se azon túl. Nekem elhiheted, utazó vagyok :) Amennyiben szeretnél ismerkedni vele és kérdésed van, írj rám nyugodtan szívesen segítek.
2018. ápr. 1. 02:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocs,hogy kicsit eltérek a kérdéstől,de érdekelne valami. Utolsó mit értesz az alatt,hogy "utazó vagyok" ?
2018. ápr. 1. 22:03
 9/9 VPeter90 ***** válasza:
Járom a világokat, dimenziókat és idősíkokat asztrálon keresztül. Ha ennyire tudni szeretnéd :)
2018. ápr. 9. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!