Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Mi értelme a fekete mágiának? Mindenhol azt írják kerülni kell és sokszorosan visszaüthet. Tudnátok ajánlani mágiával kapcsolatos könyveket/filmeket.(ami bevezet ennek világába)(nem alkalmazni akarom, csak érdekelnek ezek a dolgok)

2018. márc. 26. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Lelkileg tönkre szoktak menni bele.

Amolyan Dosztojevszkijesen mint a Bűn és bűnhődésben.

Azt érdemes elolvasni!

2018. márc. 26. 23:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Akár működik akár nem amikor a szomszédomék elkezdték csinálni, mindenkivel összevesztek és az életük lepadlózott.
2018. márc. 27. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, hogy mt ertelme, vagy, hogy működik- e, de azt hiszem, nem is akarom tudni.
2018. márc. 28. 01:37
 4/5 VPeter90 ***** válasza:
Példa, rendben. Játszd végig a warcraft 3-at. Rádiós csapat csinált hozzá magyar szinkront, vagy csak nézz után hogy lett Arthas-ból a Lich King. Szerintem a legjobb példa a rontó erőre. De ha nem így gondolod. Jussanak eszedbe a Necromanták és az amit csinálnak.
2018. márc. 28. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Fehér és fekete mágia nincs.

Ugyanúgy nincs, mint ahogy nincs gyújtóst aprító balta és agyat szétvágó balta.

Csak balta van.

.

Mivel minden hasonlat sántít, hangsúlyozom, hogy csak a BALTA való a fenti példában.

2018. márc. 29. 18:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!