Lehetek szerelmi varázslat áldozata?
Régebben szívattam egy osztálytársamat.Fogalmam sem volt, hogy tetszem neki.Aztán volt egy durvább tréfám is, amin az egész osztály röhögött, utána elhívott egy nyugodt helyre, és a képembe ordította, hogy "Ennyit érek neked? Mikor mindenben segítek? Észre sem veszed, hogy megőrülök érted?" Én pedig a képébe röhögtem szegénykének, és mondtam, hogy "Én meg tőled".Erre faképnél hagyott, utána nem beszéltünk az esetről.Ma elutazott az unokatesója ballagására(ország másik vége) és már többet nem jön suliba.Én egyre inkább úgy érzem, hogy hiányzik, féltékeny vagyok, ha csak arra is gondolok, hogy összejöhet ott egy másik lánnyal.Róla álmodozom, úgy, hogy eddig nem is érdekelt(7.-esek vagyunk), sőt még lúzernek is tartottam, bár azóta jobban megnyílt.Mindig az idősebb, menőbb srácok tetszettek.
Szerdán kezdődött ez az egész, ma utazott el.Igaz akkor még nem vágytam ennyire rá, csak kicsit rosszállóan néztem, ahogy a többi csajt fogdossa a szemem előtt -.-
Ez lehet szerelmi rontás?
13/L, ő 13/F
ülj be egy kád forró mustáros vízbe, az leszedi
(remélem nem vagy olyan buta h elhiszed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!