Nem nevetséges, hogy a 21. században még vannak olyanok,
akik hisznek a szellemekben és a term. Feletti dolgokban?
Figyelt kérdés
Az emberek régen azért hittek sok dolgot természetfelettinek, mert még a tudomány nem bizonyította az ellenkezőjét.Mára viszont sok dolgot bebizonyított a tudomány,amit még nem,arra pedig még nincs meg a tudományos fejlettség.Miért nem képesek az emberek racionálisan gondolkodni e téren és miért hisznek a baromságokban.Rengeteg ember pénzét "elcsalják" az ilyen jósok meg tököm tudja kik,akik csak kihasználják az emberek naívitását.Semmi ördöngősség nem kell a "jósláshoz" csak egy kis emberismeret.Ahelyett, hogy az emberek értelmesen,hasznosan töltenék az idejüket,inkább hisznek és áldoznak pénzt az ilyen találgatásoknak,spekulációknak és logikátlan dolgoknak.Érdekes, akik egyetemen tanulnak,művelt emberek vagy éppen orvosok,jogászok,mérnökök,szóval a tanult emberek miért nem áldoznak időt jóslásra?Nem furcsa, hogy az ilyen jósok, és akik hisznek bennük nem éppen diplomás,tanult,művelt és logikus gondolkodású emberek?
Nem nevetséges hanem szomorú. A TV csatornákon is ócska szélhámosok tűntek fel akik csak terjesztik az emberi butaságot. És ez már nem felelőtlenség hanem bűncselekmény az emberi értelem és gondolkodás ellen.
2010. jún. 10. 18:32
12/53 anonim válasza:
Aki nevetséges, az te vagy magad. Összegezve az általad írottakat, azt a következtetést lehet levonni, hogy a diplomás, művelt emberek, orvosok, jogászok, mérnökök egyértelműen ateisták is. Juj!!! Elvégre Jézus is természetfeletti képességekkel bírt, nem?
Azt nem értem, hogy aki ennyire szkeptikus, valójában a saját szemével látottakat is megkérdőjelező ember miért lép be ebbe a kategóriába?
2010. jún. 10. 18:33
13/53 anonim válasza:
"valójában a saját szemével látottakat is megkérdőjelező ember"
ja majd valójában látok egy szellemet akkor én is hinni kezdek. de addig várok:D
"elfogyott itthon a kenyér, akkor ez szellem volt?"
amiről nem tudjuk mi, az nem biztos hogy Casper és a haverok voltak
2010. jún. 10. 18:35
14/53 anonim válasza:
Egyetértek veled maximálisan. Csak sajnálni tudom azokat az embereket, akiknek az értelmi szintjük erre vonatkozó része leragadt a 15. század környékén...
2010. jún. 10. 18:40
15/53 anonim válasza:
túl földhözragadt vagy vagy még nem "érzékeltél" semmi ilyesmit aztán meg okoskodsz... Az hogy a jósnő hülyeség ebben lehet valami...De természetfeletti dolgok igenis léteznek!
2010. jún. 10. 18:40
16/53 anonim válasza:
18:40, pl?
2010. jún. 10. 18:41
17/53 anonim válasza:
Szerintem meg szabadság van, mindenki abban hihet, amiben akar.
Ha nekem jobb, attól, mert azt gondolom, h az édesanyám látja fentről az unokáját, és h a barátnőmmel még találkozni fogok odafent, az neked miért fáj?
Úgy gondolom, h ettől még nem vagyok tanulatlan paraszt, meg szellemi csőd. Csak jobb tőle, megnyugvást ad. Ennyi.
2010. jún. 10. 18:46
18/53 anonim válasza:
"akkor sem kell kiröhögni, vagy lenézni valakit azért, mert hisz valamiben, aminek nincs tudományos alapja."
Akkor mit lehet azzal csinálni aki "pénzenergiát" kér és kap a TV-ben látható ócska szemét szélháhostól? Hurrázni kell? Nem a tudományos alap hiánya itt a legnagyobb baj. Van csekély tudású ember akit nem nézek le, de van föld buta aki még büszke is a korlátoltságára.
2010. jún. 10. 19:00
19/53 anonim válasza:
"szabadság van, mindenki abban hihet, amiben akar"
Azért élnek és virulnak a szélhámosok! Közel ezer éve egy értelmes gondolkodó magyar ember azt mondta: Boszorkányok pedig nincsenek, ezért róluk szó se essék! Erre mi törénik ma? Szomorú!
2010. jún. 10. 19:09
20/53 anonim válasza:
Szerintem meg pont a 21. században kicsit beszűkült gondolkodás, hogy azt hisszük egyedül vagyunk, és minden véletlenül történik. (persze nem a szellemekre gondolok)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!