Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A belső hang, lehetséges...

A belső hang, lehetséges magyarázata, hogy Angyaloktól származik?

Figyelt kérdés

Mindenki tudja, hogy van egy belső hang minden emberbe. Ez nem te vagy. Nem a pillanatnyi ösztöneidet, akaratod megvalósítását javasolja. Éppen ellenkezőleg, megvéd sokszor hogy rosszat tegyél. Megszólal a belső hang amikor csínyt akarsz tenni anyu vagy más ellen, hogy ne tedd. Az élet nagy döntései előtt is megszólal, hogy ne azt az állást vállald el, ez nem te vagy, nem ezt akarod tenni, te a másik szakterületet szereted.

Végig kísér az egész éleünkben ugyanaz a belső hang, ami irányít, jó útra terel, megakadályozza hogy rosszat tegyünk. Mi emberek sokszor ostobaságot tennénk, ilyen az állati ösztöneink, amit az evolúció alakított ki. Egy tudatunk (lelkünk) van. Amikor hírtelen valamit tenni szeretnénk az egyféle irányultságú. Ha valami hang megszólal bennünk azok nem mi vagyunk, hiszen mi egy élőlény vagyunk, egyszerre egyféle akarattal. Az hogy a belső hang amit hallunk nem társul másik élőlénnyel mert nem látjuk, nem jelenti azt hogy nem másik entitástól származik. Mi van, ha az aki a belső hangot mondja egy bennük élő angyal?

Az angyalok tudják mi az életünk célja. Ismer minket, az ösztöneinket. Tudja mikor kell megállítani minket, hogy hülyeségeket tegyünk. Lehetséges hogy mindenkiben él egy ilyen angyalka, aki elmondja mi célból születtünk, ha jól figyelünk rá és vezérel az életünkben?

2018. febr. 25. 11:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
Van egy angol nyelvű videó. Egy lány beszél a betegségéről. Mondja benne hogy gyerekként hallotta hogy az egyik vállán az angyal mondja hogy ez rossz ne csináld az ördög meg hogy de. Azt hitte hogy ez normális és minden embernél így működik. Aztán kiderült hogy disszociatív személyiségzavara van. (mentális betegség)
2018. febr. 25. 12:00
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
A magyarázat egészen más, bár kétségtelen, hogy nem ennyire konkrét, mint az angyalok. Az életünk során megszerzett tapasztalatok jelentős része raktározódik az agyunkban, de ez nem tudatosul bennünk és sokszor felszínre sem lehet hozni. Tudat alatt ezek azonban működnek, kombinálódnak, öszeállnak egy eredő végeredménnyé (sokszor alvás alatt) és amikor egy megoldási gondolatként felszínre törnek, akkor azt belső hangként éljük meg.
2018. febr. 25. 12:13
 3/13 Fish1 ***** válasza:
96%
Szerintem ez több minden lehet: lelkiismeret, felsőbb én, nem testben élő entitás, isteni hang a belső hangon keresztül, stb. Gondolom egy ember életében több lehetőség is megjelenik, nem csak egy, de ezt mindenki csak maga tudhatja jó esetben, hogy ki vagy mi szól hozzá. Bár legtöbb esetben szerintem mi magunk se tudjuk, mert nem vagyunk még azon a tudatossági szinten.
2018. febr. 25. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A tudatalatti hangokkal és képekkel kommunikál veled. Egy magasabb szintű intelligenciád, aki tudja mi a jó és mi a rossz neked.
2018. febr. 25. 21:00
 5/13 anonim ***** válasza:
26%
Gondolod, hogy Matuska Szilveszter az angyalok sugallta belső hang utasítására robbantotta fel a torbágyi viaduktot?
2018. márc. 1. 20:46
 6/13 anonim ***** válasza:
26%
Nem akarlak elkeseríteni, de nálam nincs semmi ilyen.
2018. márc. 9. 18:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, ez mindenkinél van :)

Valószínű mindig a helyes irányba akar terelni, csak az ember sokszor oda se figyel erre...és mivel nem hallgatunk rá, így lesznek a hibák

Amúgy ez amolyan megérzés szerű dolog

2018. márc. 24. 22:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehetseges,különösen akkor,ha kéred a segítségüket.
2018. júl. 19. 15:46
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
Ha már így kiemelted a kérdést: nekem halvány lila fogalmam sincs, mi a tök ez a belső hang dolog. Soha a büdös életben nem volt részem benne, csak másoktól hallottam, hogy létezik ilyesmi.
2020. febr. 14. 23:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

George W Bush-nak ez a hang mondta, hogy "támadd meg Irakot" vagy John Lennon támadójának azt, hogy "Lődd le!" - ezeket ők állították a riportjaikban.

Van akit ez a hang folyton becsmérel "büdös qurva, nem vagy képes rá, ugorj le stb. " szóval nem csak pozitív dolgokról tudok.

Én pl. egyszer kerestem egy füzetet de sehol nem találtam napokig, majd ahogy tanakodtam megszólalt egy hang bennem és megmondta hol találom. Ez a hang tuti nem én voltam hiszen fogalmam sem volt előtte róla. Ja és ott volt a füzet ahol mondta.

2020. nov. 1. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!