Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehet a természetfelett...

Hogyan lehet a természetfeletti energiákat érezni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van néhány ismerősöm és barátom, akik megérzik ha valami rossz fog történni, vagy meg tudnak jósolni dolgokat. Nem értem hogyan lehetséges ez, én nem érzek semmilyen energiát a levegőben... ti tudjátok hogyan lehet elsajátítani ezt a képességet?

2018. febr. 21. 00:23
1 2
 11/16 anonim válasza:
#10 Hát én soha nem leszek ezen a szinten, remélem.
2018. febr. 22. 00:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha hiszel benne repülni is tudsz. Próbáld ki. Ha nem jön össze az energiáid majd megvédenek ha nem jön össze. Hisz azokban is hiszel nem?
2018. febr. 23. 08:38
 13/16 anonim ***** válasza:
hogy létezhet ennyi idióta?
2018. febr. 23. 18:38
 14/16 Szirty ***** válasza:

Pl. úgy, hogy rámarkolsz a fázisra és a nullára.Néhány másodpercig azt fogod érezni.

De nem javaslom!

2018. febr. 24. 11:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem kéne hozzá fogékonyság, de először alapvetően nézz utána a spiritualitásnak és az energiakezelésnek. Utóbbi más szóval Reiki, amihez beavatás szükséges. Ez mindennek az alapja és ebből már ki lehet indulni.
2018. márc. 15. 18:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Jó nagy hülyítés és hazugság az egész ! A 90-es években annyi könyv, újság, folyóirat ezzel foglalkozott, és ezzel a témával eladható volt. Erről szólt sajnos mind ! Aki pedig naiv és nem gondolt bele ezekbe az el is hitte...
2018. dec. 28. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!