Ha elhiszed, hogy létezik varázslat, természetfeletti, miért hiszel benne?
Ez nem hit.
Ez tapasztalás.
Csak nem bírjuk megmagyarázni.
Évekig nem értette anyósom, hogy a feleségem hogyan tudja látszólag teljesen random módon való hazaérkezésemet megérezni, és hogyan képes frissen gőzölgő kávéval fogadni engem, amikor hol 16 órakor hol 17:37-kor érkezek haza. És többször is rákérdezett, hogy mondtam-e, hogy mikor érkezem. Mivel nem mondtam, tagadó választ adott.
Aztán csak jöttek a megerősítő megfigyelései, és kifakadt.
- Ha nem mondja meg, hogy mikor jön haza, honnan tudod, hogy mikor kell a kávét megfőzni?
- Ja?!? Hát azt nem kell mondani! Először előkerül Folti, vagy Cirmi. Ők egészen messziről megérzik a közeledtét. És letanyáznak a kapubeálló mellé. De ez nem mérvadó. Nade amikor Szélespofájú Fejenagy, az öreg kandúr is előkerül, akkor már csak 5 perc van hátra. Ekkor odateszem a kávét. Mire lefő, addigra megjön, a macskák üdvözlik, ő meg enni ad nekik és utána kávézhatunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!