Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Ti hisztek ezekben az otthon végzett szerelmi kötésekben? Volt már valaki akinek bevállt ilyen varázslat?

2018. jan. 22. 04:46
 1/9 anonim ***** válasza:
62%

Én nem hiszek.

Ha egy szexi dreszben sem megy nem ér semmit

2018. jan. 22. 06:06
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

Nem hiszek benne, sőt kizártnak tartom.

Ha valaki hisz az ilyenben, próbálja úgy kötni magához a másikat, hogy testbeszéddel nem ad jeleket neki!

2018. jan. 22. 07:58
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Nettó baromság. Mennyire kell leessen az ember agyilag, hogy ilyenekben higgyen?
2018. jan. 22. 08:01
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

IQ error.

Replace user and try again.

2018. jan. 22. 08:58
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

én a szerelemben hiszek

- a zűrös, sunyi, sötét, hátbatámadó matató ménkűben nem

2018. jan. 22. 13:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Nyugi emberek én csak kíváncsi vagyok mert erről volt szó valami cikkben
2018. jan. 22. 22:21
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Ja, és ha egy cikkben arról írnak, hogy aranyat lehet készíteni használt újságból és salátalevélből, te azt is elhiszed?
2018. jan. 22. 22:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy elhiszem? Kérdeztem, hogy mi a véleményetek.. Olvassd el mégegyszer a kérdést ha nem érted kisszívem!:)
2018. jan. 23. 05:03
 9/9 Laylah ***** válasza:

Alapvetően azzal van a gond, hogy az embereknek fingjuk sincs, mi a mágia, a sok hobbiból írt, reklámokkal tömött webhely meg ontja magából az ilyen-olyan "varázslatokat".

A mágia nem attól fog működni, hogy azt csinálod és mondod, ami oda van írva. Fejen is állhatsz az Eiffel torony tetején, akkor sem lesz semmi hatása. A kulcs abban van, amit nem csinálsz és nem mondasz: a hitben, és a belefektetett energiákban, ezeket viszont meg sem említik... mivel fingjuk nincs róla.

A kérdésre válaszolva, ilyen jellegűt sosem csináltam és sosem csinálnék, ellenben hozzáértő által végezve otthoni körülmények közt is végrehajtható lehet egy sikeres varázslat.

2018. jan. 24. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!