Mit gondoltok erről?
Én nem hiszek.
Ha egy szexi dreszben sem megy nem ér semmit
Nem hiszek benne, sőt kizártnak tartom.
Ha valaki hisz az ilyenben, próbálja úgy kötni magához a másikat, hogy testbeszéddel nem ad jeleket neki!
IQ error.
Replace user and try again.
én a szerelemben hiszek
- a zűrös, sunyi, sötét, hátbatámadó matató ménkűben nem
Alapvetően azzal van a gond, hogy az embereknek fingjuk sincs, mi a mágia, a sok hobbiból írt, reklámokkal tömött webhely meg ontja magából az ilyen-olyan "varázslatokat".
A mágia nem attól fog működni, hogy azt csinálod és mondod, ami oda van írva. Fejen is állhatsz az Eiffel torony tetején, akkor sem lesz semmi hatása. A kulcs abban van, amit nem csinálsz és nem mondasz: a hitben, és a belefektetett energiákban, ezeket viszont meg sem említik... mivel fingjuk nincs róla.
A kérdésre válaszolva, ilyen jellegűt sosem csináltam és sosem csinálnék, ellenben hozzáértő által végezve otthoni körülmények közt is végrehajtható lehet egy sikeres varázslat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!