Mit gondoltok erről?
Anyámék szerint engem megszállt az ördög, és egyikőjük el szeretne menni ilyen ezo-s emberhez, hogy kiűzze belőlem.
Meg állítólag megmutatták neki valamelyik fényképem, és azt mondta, hogy tőlem semmi jóra ne számítsanak, merthogy bennem olyan sok a negatívum.
Én nem szeretnék ilyen emberrel semmilyen kapcsolatot, még akkor se, ha az nem személyes, hanem valami távolról jövő agymosás:|.
Mondom már nekik mióta, hogy én nem vagyok rossz, és csak miattuk vagyok olyan amilyen, de ők kötik az ebet a karóhoz, és mindenféle hazugságban élnek, amit ők magyaráztak be saját maguknak.
Valami ötlet, hogy kikerüljem az ezo-s bármiféle befolyását az életembe?:((
Már teljesen el vagyok keseredve, mert el nem tudom képzelni, mit csinálhatnék:(. Apám azt mondta, hogy a tesója már megcsinálta az egyik fián, és egyik napról a másikra megváltozott.
Már marhára elegem van:'|
Komolyan ilyen hülyék egyes szülők?
Lehet, hogy a sok elvakult ezósnak nem kéne szaporodnia és akkor nem lenne ilyen gond..
úristen menekülj....
de legalább nem paphoz visznek, róluk hallani elég durva sztorikat..pl halálrakínoznak ördögűzés címen...de ezos az csak anyagilag lehúz, ott anyira nem para a helyzet.. a lényeg h tudd hogy nem változtathat rajtad.
Ennyire hülyék az őseid???
Komolyan szerintem egy kicsit üssenek rád a fakanállal aztán megjön az eszed
Ez jó üzlet annak ez "ezo-s embernek". A szüleid tudatlanságából él. Kíváncsi lennék mennyit is fizettek már neki.
Szerintem nyomozd le a nevét és a címét és küldd rá az adóhatóságot. 100%, hogy nem fizet adót, és mostanában nagyon ráálltak az ilyen szélhámosokra, úgy névtelen bejelentésnek is utánanéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!