Lenne egy érdekes kérdésem. Ezt láttátok már? A Magyarokról szól. Nem olvastam végig de asszem ez nem ilyen szíriuszi izé.
2018. jan. 9. 19:31
1/5 anonim válasza:
Ha mar kérdést írsz ki róla, legalább végigolvashattad volna.
2/5 anonim válasza:
Nem hihetsz semmit, ha bevallásod szerint sem olvastad végig.
.
A magyar volt az az ősnyelv, amit az Isten összezavart Bábelben.
Egyiptom nevében is felismerhető az ősmagyar:
Egyiptom ősmagyarul: Égi Ép Tan.
(Ez legalább annyira hihető, mint az, hogy az egész világon használt 'mágia' szó a magyar 'mag'-ból ered.)
3/5 anonim válasza:
égi ép tan 0:D az egyipton szo aegyiptus bol ered [link] meg a mágia....sumér vagy babiloni eredetű a magister szobol ered akik astrologusok voltak
4/5 anonim válasza:
remélem csak viccelsz mikor azt irtad hogy a magyar volt az ős yelv amit isten össze zavart... csak kérlek mond azt hogy vicceltél:D mert ha nem akkor néz a wikipédiának utána még a latinál is van ősibb nyelv ami a sumér és még annál is de a magyar az uráli nyelv családbol származid azonbelül is krisztus elött 500 ban jött létre az ős magyar... [link]
5/5 anonim válasza:
Vicceltem?
Erről a portálról szereztem tudásom, azt is, hogy az emberiség ösei a Sziriuszról származtak ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!