Szeretnék bevonzani egy férjezett asszonyt. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Verekedem a férjével pókerezés véget. (Most nem akarok bővebben kitérni rá.) Szóval szeretném bevonzani a feleségét, hogy jól kitoljak vele és képeket is szeretnék csinálni róla. Mihez kezdjek?2018. jan. 4. 15:24
11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy viccen kívül. A múltkor részeg volt és úgy megverte, hogy nem mert haza menni. Nálunk bujkált tőle. Vazze pár húszasért olyan nagy fesztivált csapni. Vicc benne, hogy nem egy szegény ember. Engem nem izgat a pénz, bármikor keresek pár százast. Igazából többszörös büntetett előéletű beteg állat. Azt se értem minek engedték ki.
2018. jan. 4. 18:10
12/14 anonim válasza:
és ha póker miatt képes volt verekedni veled, azt hiszed a felsége miatt nem fog kinyírni?
13/14 A kérdező kommentje:
#12 Tényleg egy beteg állat, viszont nem félek tőle. Nem vagyok cukorból. Kevés ő hozzám, hozzon még legalább 10-15 embert, hogy ütőképes legyen. Tegnap küldtem SMS-eztem a feleségével. Ne mondjam miket írt nekem.
2018. jan. 6. 12:09
14/14 anonim válasza:
Fhuuu tesa sztem vagjad gerincre az asszonyt a pokerasztalon azt ha jon a bohoc ferje fejeld meg mint vakond a kerticsapot
Komolyra fordítva a szót ha elakarod szeretni más párját akkor érd el,hogy beléd szeressen küldj ajándékokat törődj vele,hogy kezdjen érezni irántad valamit és ha eljuttok a szobáig valahova rejts el egy telefont és videózd le vagy itasd le ez a gusztustalanabb verzió bár ez az egész gusztustalan na mindegy nem itélkezem szóval röviden törődj vele kedveskesj bókolj és szépen lassan meglesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!