Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hatott már valakinek a szerelm...

Hatott már valakinek a szerelmi kötés?

Figyelt kérdés
Olyan válaszokat várok, akiknek összejött.
2017. dec. 5. 10:13
 1/6 Bendene válasza:
39%
Nekem hatott, az előbb írtam le egy másik kérdéshez. Várni kellett, de a végén összejött. Ha esetleg érdekel, akkor megadom az elérhetőségét is, nem dolgozik drágán.
2017. dec. 5. 10:19
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Nincs ilyen, hogy szerelmi kötés. Olyan van, hogy megszeretsz valakit, és ha szerencséd van, akkor ő is megszeret. És ha még össze is illetek, akkor boldogok lesztek. Ha valaki nem akar téged, akkor bármilyen kötést, füstölőt, és egyebeket bevethetsz, nem lesztek egy pár az életben soha. Ezt kéne megérteni, és eszerint cselekedni. Le lehet pontozni, de attól még ez nem fog megváltozni.
2017. dec. 5. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha csak olyan válaszokat vársz, akinek összejött akkor nem releváns a /Hatott már valakinek a szerelmi kötés?/ Kérdés.
2017. dec. 5. 14:07
 4/6 SZücsöm ***** válasza:
0%

Na még egy barom akit lefognak húzni egy kis pénzzel.

Egy valamirevaló "szerelmi kötés" létezik és az a bondage.

2017. dec. 6. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 év után hatott a szerelmi kötés.Kitartást , türelmet igényel.
2017. dec. 9. 16:03
 6/6 anonim válasza:
100%
Igen sikerült, de kb fél évet vártam mire hatásos lett. Rajtam volt átok és azt a kötés előtt le kellett venni,az is befolyásolta a hatást.
2018. jan. 20. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!