Szerelmi kötés működött valakinek?
Figyelt kérdés
Én olyan embereket keresek, akiknek biztos sikere volt a szerelmi kötés. S persze azt is szeretném tudni, hogy kinél csinaltatták! A negatív vélemények meg nem érdekelnek!2017. dec. 1. 09:16
2/7 anonim válasza:
Elèggè. Csinálsz magadnak egy jó kis önhipnózist ès mèg jobban rontasz el mindent. Szerintem hagyd ezt az egèszet.
3/7 anonim válasza:
Én magam csináltam és sikerült is, de ez fekete mágia és szerelmet eleve nem is lehet varázsolni. Mindig rossz vége van, ha a másik szeret, felesleges, ha pedig nem szeret, akkor ezután sem fog, csak számára érthetetlen módon kötődni fog hozzád, de ettől akár még gyűlölhet is, csak elfelejteni, elhagyni nem fog tudni.
Azt hiszed tudod mit akarsz, és hogy megéri az árat, de nem. Vérmágiával pedig véletlen se próbálkozz! A pasik olyanok mint a troli, ne fuss utána, 10 perc és jön a következő!
4/7 anonim válasza:
Geraltnál és Yennefernél működött.
5/7 anonim válasza:
Csináltattam, drága volt. Nem sikerült! Csak jobban szenvedsz tőle, mert reményt kapsz a nagy semmire!
6/7 anonim válasza:
Nekem is sokszor nem sikerült, becsaptak sok mágus. De aztán mégis találtam olyat, aki megcsinálta .Persze, nem volt egyszerű és gyors .Sok hónap kellett hozzá.
7/7 anonim válasza:
Igen nekem müködött
Ha még érdekel adok privibe elérhetőséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!