Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötés?

Szerelmi kötés?

Figyelt kérdés
Olyan emberek jelentkezését várom akiknek sikerült. Kamu magukat reklámozó emberek ne írjanak, még véletlenül se! A negatív vélemények meg nem érdekelnek!
2017. dec. 4. 10:14
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Új év, új élet, régi szerelem új köntösben!!!!

Az én történetem is hasonló mindenki máséhoz. A párommal 2 évig voltunk együtt, a vége felé már a veszekedéseink mindennapossá váltak, ami belőle és belőlem is kiölte a szerelmet, a lényeg, hogy egy nagyobb veszekedés után összepakolt és elment. Első pillanatra mintha megkönnyebbültem volna, de a napok teltek és azt kezdtem érezni, hogy üresség vesz körbe, nincs akit felhívjak, akinek írjak, akit várjak haza, akinek mondhatok egy jó szót...stb, biztos tudjátok, milyen ez...

Szóval a lényeg, hogy eldöntöttem, nem hagyom annyiban hiányzik, itt tenni kell valamit!!! Elsőször úgy gondoltam és éreztem, hogy pillára vissza fogom tudni szerezni, hívgattam, kerestem, de mindig csak azt kaptam, hogy nagyon eltoltuk ő is meg én is és ha újra együtt lennénk csak napok kérdése és kezdődne minden előről és értsem meg, hogy mi nem vagyunk egymáshoz valók, és találjam meg másban azt amit benne nem tudtam megtalálni...hiába csináltam bármit azt éreztem egyre csak távolabb kerül tölem!!!

A lényeg a lényeg, hogy felkerestem egy boszit, már csak ez volt az utolsó reményem, gondolom mindenkinek, és belevágtam egy szerelmi kötésbe, bízva abba, hogy visszakapom a szerelmem. Voltak ugyan kétségeim ezzel kapcsolatban, de már minden mindegy volt.

Kár volt kételkednem, hisz összehozott minket az én boszim és nagyon sokat köszönhetek neki, sokat tanultam tőle. Most én vagyok a legboldogabb, szinte madarat lehet velem fogatni.

Ha valakit érdekel nyugodtan írhat rebeka2320@gmail.com-ra

2018. jan. 20. 14:06
 12/12 anonim ***** válasza:
90%
Szia én tudok valakit, nekem is ő csinálta és sikerült. Elérhetőséget adok ha rám írsz.
2019. jan. 27. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!