Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi kötés?

Szerelmi kötés?

Figyelt kérdés
Olyan emberek jelentkezését várom akiknek sikerült. Kamu magukat reklámozó emberek ne írjanak, még véletlenül se! A negatív vélemények meg nem érdekelnek!
2017. dec. 4. 10:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
A negatív vélemények meg nem érdekelnek = a valóság nem érdekli. Ne akarjátok meggyőzni, hadd fizessen valami csalónak, aztán megnyugszik.
2017. dec. 4. 10:34
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
Nekem is volt egy ilyen ostoba szaktársnőm, aki felnőtt nőként hitt ebben a baromságban, el is ment egy "jó nevű mágushoz", otthagyott valami 60ezer forintot a kötésre.. Na a srácot azóta se látta, meg nyilván a pénzét se. Neki ez kellett, hogy végre felfogja, mekkora szánalmas hülyeség az egész, hátha a kérdező is tanul belőle :D
2017. dec. 4. 11:55
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
#2: aki szellemileg a középkori átlagember szintjén van, annál az észérvek semmit nem érnek. Ő a saját kárán fog tanulni, ha belátja. De általában ilyenkor is az van, hogy az elsőnél nem jött be, aztán kiírja megint, hogy ajánljanak mást, aki "megbízhatóbb". Sajnálom az ilyen embereket, mert semmi és senki nem védi meg őket saját maguktól.
2017. dec. 4. 13:07
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
Nincs olyan, hogy szerelmi kötès. Olyan van, hogy elhiteti veled. Te fizetsz. Placebó hatás ès van rá esèly, hogy te úgy fogsz viselkedni az illetővel, hogy az megszeressen de ez nem mágia hanem pszichológia.
2017. dec. 4. 19:47
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
Szerelmi kötés nem létezik! Nagyon sok időmbe és rengeteg pénzembe került mire ezt végre felfogtam! Most már szégyenlem hogy valaha is hittem benne. Úgyhogy elhiheted NEM LÉTEZIK!
2017. dec. 4. 20:23
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Menj mélyebbre!
2017. dec. 4. 21:50
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Nekem sikerült. És még sok más embernek is, csak mivel itt ilyen ellenséges mindenki ezzel kapcsolatban, ezért senki nem fogja leírni.
2017. dec. 5. 01:26
 8/12 Bendene válasza:
66%
Nekem sikerül! Igaz sokáig nem történt semmi, de a végén újra összejöttünk! Ne add fel!
2017. dec. 5. 09:56
 9/12 anonim ***** válasza:
64%
Igen, össze lehet jönni, csak nem a "szerelmi kötés" miatt.
2017. dec. 5. 10:05
 10/12 anonim válasza:
0%

Nemtudom, hogy erre a válaszra vártál volna, vagy esetleg valakit érdekel amit én mondani szeretnék, de negondolkodj ilyeneken. Énis belekeveredtem ebbe a hibába. Tudod egyáltalán hogy mire készulsz ? Igen, ez tényleg létezik, de nem ilyen Sherrer Norberteknél, Anne Sutherineknél, Vénusz josnoknél. Ahoz, hogy te "áttranszformálj" egy egész embert, ahoz picit tobb ero kell, mint ami ezeknek a magukmutogató, hirdeto "okos" embereknek van. Most lehet o kell neked, de ez nagyon konyen megváltozhat. Nemis kell hozzá sok ido, aztán milesz ? Nemfogsz tudni tole szabadulni, így nemcsak az o életét teszed tonkre, hanem a tiédet is. Mégis ki vagy te, hogy egy embert megbabonázz onmagaddal. Miért nem adsz neki esélyt, és magadnak is ? Ahoz, hogy te ezt megcsináld, az adott emberre, szuksége van az életerejére. Elveszel tole mindent, az egész ép elméjét, egészségét, éveit az életébol. Akár jópár tizedeket az eredeti élethosszából. Megéri ez neked ? Van szived ezeket megtenni ? Azthiszed nemfog felfalni a buntudat ? Dehogynem ...

Ha tényleg találsz valaki olyat, aki TÉNYLEG megcsinálja neked, az idobe telik. Hónapok, évek. Ez az igazság. Aki heteket ígér, az hazudik, vagy nagyon csúnya fekete mágiát használ. És ha már ennyi ido kellen várni rá, hidd el addigra már elengednéd...

2017. dec. 6. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!