Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mire használható fel a menstru...

Mire használható fel a menstruációs vér mágia terén?

Figyelt kérdés
Illetve utólag is valami módon tud-e még hatni arra az emberre az adott hölgy, akiéből az illető tudván, vagy tudta nélkül "fogyasztott"
2017. dec. 1. 21:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Tanultam 6-8(attól függ az egészségtant annak vesszük-e) évig, köszönöm szépen, és még csak végig sem aludtam. De mivel huncutkodtunk egymással ezt leszámítva is mindenfélét, nyugodtan engedjétek szabadon a fantáziátokat (anál után se szájba se hüvelybe hatolás nem volt, legalábbis alapos szappanos tisztítás nélkül, ezen kívül szinte minden, a saját spermáját is kinyalta belőlem aktus után, én pedig ezek után úgy lesmároltam, hogy ihajj, szóval minden....) kár ezen fennakadni, náthán kívül egyébbel nem fertőztük le egymást.

A mágia is szóba kerülhetne végre, vagy mindenki ezen fog lovagolni??

2017. dec. 2. 16:56
 12/24 anonim ***** válasza:
:O mi van?
2017. dec. 2. 20:50
 13/24 A kérdező kommentje:
Az van, hogy fennakadt a nép azon, hogy vért használni mágiához fertőző lehet, ráadásul undorító. Abban viszont nem segít ki senki, hogy pontosan mire is használható.
2017. dec. 2. 21:48
 14/24 anonim ***** válasza:
Frankón lehet vele jeleket rajzolni a falra. Próbáld csak ki otthon!
2017. dec. 3. 09:58
 15/24 anonim válasza:
100%
Menstruációs vérnek a mágia téren főként gyermek áldás területén van nagyobb foglalkoztatottsága. Ha a férfi megette/itta elszeretné érni hogy örökre együtt legyetek szerelmetek szétválaszthatatlan legyen. Ha össze szeretné vele kenni magát s vele együtt téged is megadott pontokon akkor gyermeket szeretne mihamarabb ami egészséges akár a nem-e is befolyásolható ezzel a módszerrel azonban vigyázni kell mert rosszul is elsülhetnek a dolgok és a tisztaságra tényleg figyeljetek nagyon.
2017. dec. 3. 19:29
 16/24 A kérdező kommentje:
Hát khm... tulajdonképpen ki akart nyalni, ekkor is, komoly szándékait bizonyítandó. De pár "nyelvcsapás" meg némi titkolni próbált fintorgás után megpróbáltam lebeszélni róla. Vagyis nem vágyta ezt, inkább a bizonyítás része volt a szempontjából a fontosabb. Akart. Mindenemet. Ez volt a dolog üzenete. Azt mondta énelőttem senkivel sem volt együtt olyankor, én viszont említettem, hogy kifejezetten igénylem ilyenkor az együttlétet, ezért 2 alkalommal megtette. De mivel számára ez furcsa volt, inkább nem kértem őt többé, magától pedig inkább akkorra időzítette a fontosabb elfoglaltságait, szóval hallgatólagosan úgy döntöttünk, hogy nem erőltetjük többé a dolgot. Akkor viszont ujjazni is próbált, és ami a furcsa, hogy sem a kezét, sem a nemi szervét, sem semmilyét nem mosta meg nálam utána, úgy maradt míg haza nem ment :/ Ez megdöbbentett. Még mondta is, hogy összekente az alsónadrágját, de mikor mondtam neki, hogy nem lakik mumus a fürdőszobánkban, megmosdhatott volna, meg olyan szaga volt mint egy hentes üzletnek, csak hebegett meg habogott...
2017. dec. 3. 19:50
 17/24 A kérdező kommentje:
Jó kis illatot áraszthatott haza felé, Eau de FreshBlood 😀😀😁😅
2017. dec. 3. 19:55
 18/24 A kérdező kommentje:
Ezért mondtam, hogy őtőle nem gyűjtöttem be, amíg volt lehetőségem semmit, ő viszont el is fogyasztotta és egyéb módon is birtokolhat keveset akár a véremből, nyálamból, hüvelyváladékomból, s mivel hullik nem kicsit a hajam, jópár hosszú fekete hajszálat is begyűjthetett utánam.
2017. dec. 3. 20:02
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a maji fijatalok...!
2017. dec. 3. 20:11
 20/24 A kérdező kommentje:

:D

Most, hogy olvasom a termékenységet elősegítő rajzolgatás beugrott valahonnan, a másik nagyanyám korában volt a babonás, kétségbeesett vénlányok kedvelt mágiája, nem tudtam, hogy férfiak is csinálják önkéntes alapon ezzel a kimondott célzattal. Most, hogy merengek rajta rémlik, mintha mindkettőről hallottam már volna, de nézzétek el, tél van, be vagyok lassulva.

Arról mi a véleményetek, ha egyáltalán hatásos, ha nem a nő csempészi a férfi borába pl, hanem az önként fogyasztja, totális birtoklási vágyát kifejezvén a nő felé (a vizeletemből is ivott, engem már semmi nem lep meg...), vajon visszahathat-e ez a férfira is ugyanúgy? Vagy csak a nőre?

2017. dec. 3. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!