Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan, milyen "szertartással"...

Hogyan, milyen "szertartással" lehet tárgyakat megszentelni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Barátaimnak ajándékba szeretnék adni kézzel készített kulcstartót, vagy ehhez hasonló makramé technikával készült dolgot. Szeretném viszont ha nem egyszerű dísz lenne, hanem valami kabala, valami erővel felruházott szerencsehozó tárgy. Hogyan érhetném el, hogy ténylegesen hasson? Ilyenre gondolok, mint rózsavízbe mártás, gyertyafüst, stb.

2017. nov. 19. 02:09
 1/7 Higgany ***** válasza:
Vess rá keresztet.
2017. nov. 19. 07:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Megszentelni CSAK!!! erre hivatott tud. PAP. Te füstölheted nyugodtan de attol csak büdös lesz.
2017. nov. 19. 09:27
 3/7 anonim ***** válasza:

És mi van azokkal a vallásokkal, ahol nincsenek papok?

😀

Előbb azt kellene eldöntened kérdező, hogy milyen hitvilág szabályai alapján akarod “megszentelni”.

A katolikusoknál ehhez pap kell, de egy csomó keresztény felekezet alapból elutasítja azt, hogy a tárgyak valami isteni szerencsehozó nyúllábként funkcionáljanak.

Az ilyen amulettek, szerencse hozó tárgyak sokkal inkább jellemzőek a természeti népekre, vagy a keleti vallásokra, esetleg egy jó kis voodoora. Mindegyikben eltérő módja van annak, hogy felruházd a tárgyat, van ahol elég ha a tárgy megfelelő formájú, van ahol kell a “varázslat” is.

2017. nov. 19. 09:49
 4/7 anonim ***** válasza:
#3! Tudnál olyan vallást mondani ahol van SZENTELÉS de nincsenek papok?
2017. nov. 19. 11:41
 5/7 szenes43 ***** válasza:

Aki majd megkapja ajándékba és örül neki s kabalaként viseli mert fogékony az ilyen dolgokra annál kifejti a hatását.

Benne van a kezed szeretet teljes mozdulatsora míg készítetted és öröm ahogyan adod.

Fel lehet még + tölteni de ahhoz némi jártasság kell hogy ismerd az energia sávos torlaszolását magadban és onnan át tudd vinni az ajándéknak szánt tárgyba.

2017. nov. 20. 08:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Szentelni csak egy felszentelt ember tud!

Szentvízzel probálkozz...

2017. nov. 20. 12:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Mivel tényleg nem vagyok benne jártas, így valószínűleg rosszul fogalmaztam. A tárgyakat nem megszentelni akarom, hanem valami képességgel felruházni, hogy kabala vagy amulett lehessen az illetőnek. Nem vagyok vallásos;az elkészítést házilag gondoltam.

#5 köszönöm az értelmes választ ;)

2017. nov. 23. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!