Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lenne egy kérdésem gyertya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy kérdésem gyertya szertartással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Voltunk időpontot kérni és megbeszéltük hogy mit szeretnénk, nem túloztuk el de gondoltuk egy gyertya gyújtás belefér, mondták hogy 2 kicsi és 2 nagy gyertyát vigyünk majd, de mindenhol csak 3 darabos van, és a célja alapján is érthető is a 3 gyertya. lehet hogy csak félre beszéltek"? köszi.
2014. ápr. 23. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
3 gyertya kell.
2014. ápr. 23. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
3 szokott kelleni, de azért kérdezz rá, ne akkor kelljen az uccsó nap rohangálni
2014. ápr. 23. 17:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt.3 db-ra volt szükség,2 meggyújtottak nekünk,és azzal kellett együtt a férjemmel meggyújtanunk a 3.-at.
2014. ápr. 23. 17:52
 4/6 A kérdező kommentje:
kedves utolsó én is így olvastam, ezért nem is értem. először azt hittem azért kell négy (két kicsi és két nagy) mert a két kicsit kapja a két tanú a két nagy meg a miénk...de rákérdezek van még kb két hét addig :) köszi nektek.
2014. ápr. 23. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:

3 szokott lenni.a tanuk nem szoktak résztvenni ebben

De minden űgy lesz, ahogy ti szeretnétek;-)

Tehát ha ti szeretnétek a tanukat is ebbe belevonni, megtehettek, csak szólni kell az anyakönyvvezetőnek ( egyházinál a pap/ lelkész gyújtja a gyertyát nem?)

2014. ápr. 23. 22:01
 6/6 A kérdező kommentje:
nem, mi nem akarjuk bevonni a tanúkat, csak mikor mondta a nő hogy 4 gyertya kell arra gondoltunk hogy azért. de akkor a napokban rákérdezek ne legyünk fura helyzetben :) köszi.
2014. ápr. 23. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!