Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mire használható fel a menstru...

Mire használható fel a menstruációs vér mágia terén?

Figyelt kérdés
Illetve utólag is valami módon tud-e még hatni arra az emberre az adott hölgy, akiéből az illető tudván, vagy tudta nélkül "fogyasztott"
2017. dec. 1. 21:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
Többnyire fertőzèsmágiára. Ha ilyen hülye vagy ès jó neked akkor egèszsèg!
2017. dec. 1. 22:20
 2/24 A kérdező kommentje:
Kutya baja se lett tőle. Hát gusztusosnak én sem tartom, csak elfogott a kíváncsiság
2017. dec. 1. 22:25
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Tessèk lássèk! Engem tartotok elvont figurának? :'D
2017. dec. 1. 22:26
 4/24 A kérdező kommentje:

Bevallom, az vagyok :D Hát még ő micsoda, aki önként lefetyelte... A többi perverziójára ki sem térve.

Szerintem a mágiában is hisz, kerülte, hogy hajat, szőrt, de főleg, hogy vért, vagy véres akármit begyűjthessek tőle (akkor eszemben sem volt, utólag döbbentem rá, hogy én nem is gondoltam rá, de ő direkt elkerülte). Nála viszont többféle testnedv és egy maréknyi hajszál is lehet akár tőlem... Ő hisz a mágiában és én is. Kötést nem akarok rajta alkalmazni, viszont minden érdekel, amit tudhatnék még vele kapcsolatban tenni.

2017. dec. 1. 22:37
 5/24 A kérdező kommentje:
Nincs szándékomban alkalmazni is, de úgy hallottam van olyan mágia amihez használják, de nem tudom pontosan mihez
2017. dec. 1. 23:25
 6/24 A kérdező kommentje:
Rosszul mondom. Szeretnék vele kapcsolatban mágiát alkalmazni, de nem fekete mágiát. Tudom, hogy vért főleg fekete mágiához használnak. Ilyet nem akarok kipróbálni, ezzel kaocsolatban csak kíváncsi vagyok
2017. dec. 1. 23:28
 7/24 anonim ***** válasza:
76%

Egy ismerősömet olyan pogácsával etette meg a barátnője, amibe belesütötte a vért. Szerelmi mágiának hitte. A férfi megtudta, és otthagyta a nőt.

Ne higgy az ilyen mágiákban. Már nem a középkorban élünk.

2017. dec. 2. 07:41
 8/24 anonim ***** válasza:
51%

Mint minden testnedv, a menstruációs váladék is hatásos lehet a kiválasztott HIV-pozitívvá tételére!

Mágia sem kell hozzá.

2017. dec. 2. 11:53
 9/24 A kérdező kommentje:

Nem fertőztem le semmivel, vagy eleve ő adta át nekem, ha valamivel mégis. Egyéb bacival sem, mert előtte fürödtem, és órákkal hamarabb kezdődött csupán, tehát még erjedni sem alvadni nem kezdett, semmi ilyesmi... És elég jól is fest magához képest az illető a mai napig, szóval hagyjuk ezt a fertőzés meg fujj de undi dolgot. Ez van, megtette, így esett... Nem higiénikus és nem is gusztusos, de a kérdés nem erről szól.

Erős mágiákhoz szoktak vért használni, főképp kötésekhez, de máshoz is, van aki tud ezzel kapcsolatban segíteni, vagy csak trollok vannak itt?

2017. dec. 2. 15:52
 10/24 anonim ***** válasza:
51%
Tanulj biologiat es megtudod hogy milyen veszelyes ez.
2017. dec. 2. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!