Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szelem a házban?

Sanyi199603 kérdése:

Szelem a házban?

Figyelt kérdés
Tegnap este lefeküdtem aludni de még nem tudtam ezért telefonoztam egy kicsit és egyszer csak egy jelenlétet éreztem a közelemben le zártam a telenont és láttam egy ilyen szmiagold alakú foltot és amikor ránéztem ő is rám azt szaladt felém a falon mikor oda ért rá rúgtam egyet és szét oszlott mintha füst lenne. Kérdésem hogy ezt csak behalucináltam vagy tényleg lehetett ott valami?
2017. nov. 28. 13:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Mi szelsz?

Vagy kiszabadult a szeled a palackból?

2017. nov. 29. 09:09
 12/13 Wayet chase válasza:
Velem is ilyesmi volt. Csak éppen az történt hogy éjszaka felriadtam és az udvarunkról halk sikoly szűrődött be nagyon féltem mert másnap egy rokonom meghalt. Aztán utána néztem hogy mi lehetett ez, aztán már megnyugodtam mert az a valami egy olyan lény volt ami csak előre jelzi de nem okozza a halált úgyhogy ettől megnyugodtam. Úgyhogy lehet hogy egy szellem van nálatok és hidd el én ezt komolyan írom mert tényleg átéltem egyet S mást. De nem biztos hogy bántani akart lehet hogy figyelmeztetni. Nem tudhatod. De itt egy tanács amit én is kaptam ha újra feltünne. Nyugodj meg és mond azt neki határozottan hogy menj vissza oda ahonnan jöttél nekem bevált.
2017. dec. 3. 21:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Az biztos banshee volt utolsó.
2017. dec. 3. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!