Mi lehet a házban?
Figyelt kérdés
Kislányom 3 hónapja egy pontot nézve beszélget és nevetgél nem tudom mi lehet az állítólag egy pszichiáter szerint elhunyt kis testvérét látja de szerintem ez nem az azóta éjszakánként ordibál nem nyugszik meg és egy pontot nézz ˙ (lányom 13-hónapos) és nagyon sok furcsaság történik másik három anyukával lakom és ők is tapasztalják ezeket az egyik lányt egy éjszak valami le húzta az ágyról. Egy régebbi lakó fény képén pedig egy másik emberi alakzat jelent meg a ablakon (5 kép készült). A szobákban meg sora pattannak szét az égők furcsa zajok vannak és akorias halunk gyerek sírást mikor minden gyerek alszik vagy csöndbe van. Kérlek segítsetek kihez lehetne evvel fordulni vagy mi ez?2017. júl. 30. 19:57
1/3 anonim válasza:
He? 13 hónapos és pszichiáter kezelés alatt áll? Azért ugye tisztában vagy, hogy a pszichiáter nem pszichológus? Mellesleg egy pszichiáter nem tesz ilyen kijelentést, mert őt is beírassák akkor egy klinikára. Nem tudom milyen kistesóról lehet szó, de nem hiszem, hogy túl sok emléke lehet róla. Ez a sztori enyhén szólva bűzlik. Nagyon remélem, hogy valójában nincs gyereked, mert súlyos hiba lenne rád bízni egyet 😏 A nővéremnek is vannak gyerekei és igen szoktak nevetgélni, de ő nem olyan elmeroggyant, hogy ilyesmit feltételezzen.
2/3 anonim válasza:
Nem hiszek olyannak, aki nem tud helyesen írni.
3/3 anonim válasza:
"Kérlek segítsetek kihez lehetne evvel fordulni"
Evvel bizony nyelvtantanárhoz kell fordulni, de mielőbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!