Szerelmi mágiák valóban működnek?
Figyelt kérdés
Szkeptikusok viccelődő válaszait nem fogom figyelembe venni. Olyanok válaszát kérem,akik jártasak a mágiákba,babonákban,stb... Ha működnek is,kb milyen hatékonyak? Bevallom én nem nagyon hiszek benne,de ha valakik azt tapasztalták,hogy már működött,akkor kérem írja meg a tapasztalatait. Volt olyan pl akinek nem működött? Esetleg akinek igen? Köszi.2017. nov. 14. 01:58
12/12 anonim válasza:
A neten található, otthon végezhető, gyertya gyújtogatós cuccok, tuti nem jönnek be! csináltam egy pár ilyen otthoni csiribu-csiribá dolgot, de semmit nem ért! Voltam is egy jó pár "hozzáértő" magyarul nehezen tudó egyéneknél is, hisz mit mindenki tudja ezek az emberek értenek igazán hozzá, de kipróbáltam kb annyit ért, mint az otthoni bűbájok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!