Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy szüntessem meg a szerelmi...

Hogy szüntessem meg a szerelmi kötést amit a páromra tetettem a boszorkánnyal?

Figyelt kérdés

Tudom hülye voltam de egy boszorkánnyal szerelmi kötést tetettem a volt páromra,hamar hatott visszajött is 2 évig minden ok volt tetszett a rajongása szinte beteges volt, olyan mint még azelött soha !!!

Nem bírtam tovább a végén már el akartam hagyni de bezárt!!Azt mondta hogy örökké az övé vagyok kiugrottam az ablakon elfutottam most egy másik városba vagyok de mindenkit zaklat keres engem egy őrült lett !!!

Kértem a boszorkányt hogy oldja fel bármit megteszek !!! De megmondta hogy ez visszavonhatatlan az elején figyelmeztetett de bolond voltam nem hittem neki és most itt vagyok a szerelem elmúlt a kötést pedig nem lehet feloldani mit tegyek ?????????

2017. nov. 8. 21:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A kötést fellehet oldani !

Van egy ismerősöm aki tud segíteni...

Írtam privátban is

2017. nov. 14. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!