Hogy szüntessem meg a szerelmi kötést amit a páromra
tetettem a boszorkánnyal?
Figyelt kérdés
Tudom hülye voltam de egy boszorkánnyal szerelmi kötést tetettem a volt páromra,hamar hatott visszajött is 2 évig minden ok volt tetszett a rajongása szinte beteges volt, olyan mint még azelött soha !!!
Nem bírtam tovább a végén már el akartam hagyni de bezárt!!Azt mondta hogy örökké az övé vagyok kiugrottam az ablakon elfutottam most egy másik városba vagyok de mindenkit zaklat keres engem egy őrült lett !!!
Kértem a boszorkányt hogy oldja fel bármit megteszek !!! De megmondta hogy ez visszavonhatatlan az elején figyelmeztetett de bolond voltam nem hittem neki és most itt vagyok a szerelem elmúlt a kötést pedig nem lehet feloldani mit tegyek ?????????
Ha nem lenne kamu a történet, azt mondanám, hogy megtalálta a zsák a foltját.
2017. nov. 8. 21:49
2/21 A kérdező kommentje:
Miért lennne kamu ne idegesits már ! ! ! ! ! ! !
2017. nov. 8. 21:53
3/21 Ozmium42 válasza:
Ott bukott meg a sztorid, hogy a boszorkány nem oldotta fel a kötést egy nagyobb pénzösszeg fejében szó nélkül.
2017. nov. 8. 21:57
4/21 anonim válasza:
mert az
egyébként meg éjfélkor pisilj teliholdas éjszakán egy halott macska tetemére amivel előtte kifestetted a lakást és volt kötés nincs kötés
2017. nov. 8. 21:57
5/21 Ozmium42 válasza:
Jah, bocsáss meg, az elején is volt egy hiba, ami felett elsiklottam: nem létezik szerelmi kötés.
2017. nov. 8. 21:58
6/21 anonim válasza:
Menj aludni, ne fantáziálj itt.
2017. nov. 8. 22:45
7/21 anonim válasza:
Téged is meg kell kötni! Valami fához egy távoli erdőbe! Így elmúlik a szerelmi kötés!
2017. nov. 8. 22:55
8/21 anonim válasza:
Kamu a történeted pici lány eszt a süket dumát sénki nemveszi be a kötés létezik de ijen nincs hogy üldöz meg minden ez csak duma saját tapasztalatbol beszélek ugy hogy ha itten akarsz kuncsaftot fogni ezel a sztorival akkor elbuktad mert nemdölnek be neked hid el
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!