Hogy szüntessem meg a szerelmi kötést amit a páromra tetettem a boszorkánnyal?
Tudom hülye voltam de egy boszorkánnyal szerelmi kötést tetettem a volt páromra,hamar hatott visszajött is 2 évig minden ok volt tetszett a rajongása szinte beteges volt, olyan mint még azelött soha !!!
Nem bírtam tovább a végén már el akartam hagyni de bezárt!!Azt mondta hogy örökké az övé vagyok kiugrottam az ablakon elfutottam most egy másik városba vagyok de mindenkit zaklat keres engem egy őrült lett !!!
Kértem a boszorkányt hogy oldja fel bármit megteszek !!! De megmondta hogy ez visszavonhatatlan az elején figyelmeztetett de bolond voltam nem hittem neki és most itt vagyok a szerelem elmúlt a kötést pedig nem lehet feloldani mit tegyek ?????????
Keress olyat, aki le tudja szedni. Húgyagy kapitány..
Írj rám s megadom egyik ismerősöm elérhetőségét, aki leszedi.
Mivel szabad akaratot romboltál, ne csodálkozz ha önzőségbe torkollik (ön)"imádata".
Emberek....
Soha nem adnám meg az elérhetöségét soha ! ! ! !
Tévedésbe vagytok esve ez egy afrikai papnő
És örökre szol meg is mondta
afrikai papnő... igen... más tüneted is van?
Ha zaklat egy volt szerelmed - és nem tudod két vállalkozó erős rokonnal lebeszéltetni erről -> irány a rendőrség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!