Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért tört el a tálam, amint...

Miért tört el a tálam, amint bedobtam a tűzbe a nevét?

Figyelt kérdés
Tiszta üveg tálban szoktam gyertyát gyújtani(hőálló), ha tüzet hívok segítségül(dohányzásról leszokás pl így,) most egy megnemélt szerelemet engedtem volna el, légy boldog, ennyit kívántam, és bedobtam a nevét a lángba, abban a pillanatban elroppant a tálam.
2017. okt. 8. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Mózes szétválasztotta a tálat.
2017. okt. 8. 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Valójában azt kívántad, hogy hiányzik.
2017. okt. 8. 15:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Miért kívántam volna, hogy hiányzik?
2017. okt. 8. 16:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocs, Mózes ma nem ért rá, nem ő volt
2017. okt. 8. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Hol volt a tál ?
2017. okt. 8. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Ha az a tál hidegebb volt akkor a + hirtelen hő amit a cetli okozott megroppanthatta.
2017. okt. 8. 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert a volt szerelmed nem akarta, hogy ilyen könnyen lemondj róla. Ezt akartad hallani nem?
2017. okt. 9. 11:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Adom a 6os válaszát.

Ha eddig hideg volt a tál akkor ketté vagy többfelé törhet a hirtelen hő hatására. Hogy ne tünjel kuruzslónak ennek megprobálom elmondani tudományos magyarázatát.

Na amint hő keletkezik akkor megnő az adott testnek a térfogata, ha hideg akkor csöken. Amikor rádobtad az a lángoló papirdarab ami ugy 100°c-on kepes egni rovid ideig felmelegitette az amugy is hideg tálat. Mivel ez hirtelen kovetkezet be a tal nem birta a hirtelen terfogat valtozast es kette roppantota.

2017. okt. 13. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!